Mohammed Ehsan Sayed heeft in zijn winkel een ruim assortiment telefoons en accessoires.
Mohammed Ehsan Sayed heeft in zijn winkel een ruim assortiment telefoons en accessoires. Cees van Dijk

Korting bij Telefoonreparatie Barneveld

30 mei 2018 om 17:30 Advertorial_2

BARNEVELD Zeventien jaar had Mohammed Ehsan Sayed in Amsterdam een winkel met een oppervlakte van ruim 140 vierkante meter. Onlangs verhuisde hij zijn zaak naar Barneveld. Sinds kort verzorgt hij daar allerhande telefoonreparaties.

„Klanten kunnen bij mij niet alleen terecht als hun mobiele telefoon of tablet stuk is, ook voor de in- en verkoop van hun smartphone zijn ze bij mij aan het juiste adres", zegt Sayed. Inruil van een toestel is bespreekbaar, maar dan moet het wel in goede staat zijn. "Wie daar belangstelling voor heeft, moet zeker even langskomen", benadrukt hij, "want dan bekijken we samen de mogelijkheden".

BREED ASSORTIMENT Toen Sayed op zoek was naar een nieuwe locatie voor zijn bedrijf stuitte hij per toeval op het leegstaande pand in het centrum van het dorp. Afgelopen maanden heeft hij de zaak flink opgeknapt. In zijn splinternieuwe winkel aan de Jan van Schaffelaarstraat presenteert Sayed een keur aan telefoontoestellen. „Ruim veertig verschillende modellen en merken heb ik. Er is voor iedereen wel een passend toestel", vervolgt hij. Daarbij gaat het uitsluitend om zogeheten sim-only toestellen, maar Sayed verwacht dat hij in de toekomst ook abonnementen kan aanbieden. Naast smartphones heeft hij onder meer koptelefoons, powerbanks, batterijen, hoesjes en handsfree-voorzieningen in zijn assortiment.

Er zijn weinig merken en modellen die bij hem niet in goede handen zijn, verzekert Sayed. Alleen de Chinese toestellen kunnen nog weleens lastig zijn, maar volgens hem zijn dat uitzonderingen. Voor vrijwel elk merk heeft hij een oplossing. „Meestal zijn de displays beschadigd, maar die kan ik vervangen. Batterijen willen nog wel eens problemen geven doordat ze bijvoorbeeld ‚overcharged' zijn."

Voorlopig zal de uit Afghanistan afkomstige Sayed, die benadrukt dat hij service en kwaliteit belangrijk vindt, alle reparaties zelf uitvoeren. „Dat combineer ik met de winkel. Als het erg druk wordt, kan ik misschien iemand in dienst nemen om mij te helpen", zegt hij lachend.

Wie deze dagen een bezoek brengt aan Telefoonreparatie Barneveld krijgt op tal van producten twintig procent korting. Deze aanbieding loopt nog tot aanstaande vrijdag en Sayed hoopt dat veel klanten er gebruik van maken.

[Telefoonreparatie Bareveld
Jan van Schaffelaarstraat 3
Barneveld - tel. 06-34140393

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie