bladmuziek
bladmuziek Kees Jan Schilstra

Nieuws accordeonorkest Rapsodie Barneveld

8 september 2021 om 12:55 Activiteiten Deel je nieuws

Het Barnevelds Accordeonorkest Rapsodie hervat haar wekelijkse repetities én heeft verschillende nieuwe activiteiten in petto! De coronaperiode heeft verschillende activiteiten op een laag pitje gezet. Onze vertrouwde oefenruimte is helemaal volledig coronaproof en daardoor kunnen onze lesavonden in het Ontmoetingscentrum Bronveld weer van start gaan.

Uiteraard blijven de inmiddels traditionele en bekende activiteiten van Rapsodie, zoals de besloten en openbare optredens, open avonden en het zomeravondconcert in de Barneveldse Muziektent, ook bestaan. 

Het bijna 20 jaar bestaand Accordeonorkest biedt het aankomend winterseizoen verschillende nieuwe activiteiten voor jong en oud. Rapsodie wil haar orkest graag uitbreiden en nieuwe leden zijn daarom zeer welkom! Muzikanten die een ander instrument (passend bij het orkest) zijn ook welkom. De naam Rapsodie betekent onder ander een “Instrumentale Fantasie”.  Vraag gerust naar de mogelijkheden.

We beginnen op 14 september met een intro-cursus voor jeugd vanaf 7 t/m 12 jaar. Jongens en meisjes die weleens willen proberen hoe het spelen op een accordeon is, worden van harte uitgenodigd. Het zijn korte introductie lesjes van een half uur om kinderen te laten kennismaken het de accordeon. Je zult verbaasd zijn hoe snel zij er een liedje op kunnen spelen! De accordeon is tegenwoordig graag gewild en modern muziekinstrument. Het heeft dan ook helemaal niets meer te maken met het plakkaat “oubolligheid” uit vroegere tijden. Het is een hartstikke leuk instrument waar kinderen zeer snel mee overweg kunnen.

De introductie cursus bestaat uit 5 lesavonden van 18.45 tot 19.30 uur in Bronveld onder begeleiding van dirigente Sonja Veer. De kosten voor het pakket is 27,50 inclusief een huuraccordeon.

Hierna is er de mogelijkheid om je aan te sluiten als lid van onze vereniging. Privéles en het huren van een accordeon zijn ingesloten als lid van de vereniging.

Hebben wij je enthousiast gemaakt en heb je zin om bij ons accordeon te leren spelen of wil je meer informatie? Neem contact op via telefoonnummer 06-20896763 of email info@accordeonrapsodie.nl
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie