Kun je in één dag veranderen wat in een jaar is misgegaan?
Kun je in één dag veranderen wat in een jaar is misgegaan? Present Nederland

Stichting Present Barneveld zoek u

2 september 2021 om 15:56 Lokaal Deel je nieuws

Stichting Present Barneveld

Onderdeel van de landelijke Stichting Present

Bij Present geloven we dat mensen bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. De kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen is voor veel mensen groot. Er is een brug, een verbindende schakel nodig. Present is die schakel.

Present wil een beweging op gang brengen in Gemeente Barneveld waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien en werkt daarbij samen met organisaties in de sectoren zorg, welzijn en wonen. De hulpvragen worden vanuit deze sectoren aangereikt.

In de praktijk komt het erop neer dat Present coördineert dat vrijwilligers de kwetsbare mensen uit de gemeente Barneveld sociale en praktische hulp bieden. Hierbij staat de ontmoeting en verbinding centraal.

In het kader van MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen)s hebben zich al een groot aantal Barneveldse bedrijven aangemeld. Via een vergoeding voor de bemiddeling en organisatie van Present laten zij medewerkers projecten uitvoeren. Maar wist u dat deze investering een nog veel hoger rendement kan opleveren?  Want Present bemiddelt niet alleen voor groepen uit bedrijven maar ook voor studenten, vrienden, buurt- en kerkgenoten en zelfs gezinnen.

Wil je meer weten of wil jij ook actief helpen om de beweging in Gemeente Barneveld op gang te brengen, neem dan contact op met één van onze coördinatoren.

Mail naar info@presentbarneveld.nl

Website: www.stichtingpresent.nl/barneveld

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie