De officiële opening van korfbalcomplex De Voorde is zaterdag.
De officiële opening van korfbalcomplex De Voorde is zaterdag. Gerwin van Luttikhuizen

Veel activiteiten bij opening korfbalcomplex Spirit

2 september 2021 om 12:39 Korfbal

VOORTHUIZEN Korfbalcomplex De Voorde staat zaterdag bol van de activiteiten en festiviteiten. Vanaf 9.00 uur is de jeugd al welkom op het complex aan de Jan de Jagerweg. Rond de klok van 16.00 uur wordt de nieuwe accommodatie van korfbalvereniging Spirit officieel geopend. Namens de gemeente Barneveld is wethouder Didi Dorrestijn bij de opening aanwezig.

SPORT EN SPEL Tussen 9.00 uur en 11.00 uur worden de leden en belangstellenden vermaakt met sport en spel. Naast de korfbalduels is er een clown, een springkussen en kan men zich laten schminken of suikerspinnen eten.

Vanaf 11.00 uur kunnen de leden ‘echt los gaan’ aldus de organisatie. Er is een opblaasbare rodeostier, een stormbaan en buikschuifbaan. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur worden er ook diverse oefenwedstrijden gespeeld door de teams van Spirit.
De officiële openingshandeling begint met een toespraak van voorzitter Corné Baatenburg de Jong. Ook wethouder Didi Dorrestijn zal ongetwijfeld een woordje richten tot de leden van de club.
Om 16.45 uur begint de oefenwedstrijd van Spirit 1. De hoofdmacht uit Voorthuizen speelt een duel tegen Dindoa uit Ermelo.

ALLEEN LEDEN Vanaf 18.00 uur is het feest op het korfbalcomplex uitsluitend bestemd voor leden van Spirit. Er staat onder andere een muziekbingo op het programma voor de jeugd van 12 tot 18 jaar. De organisatie van de korfbalvereniging vraagt vanaf 18.30 uur van alle bezoekers boven de 12 jaar een coronatoegangsbewijs.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie