Zaal 't Hek biedt mooie ondergrondse zalen
Zaal 't Hek biedt mooie ondergrondse zalen FLOWfotografie

Ondergrondse feestlocatie in Lunteren

24 mei 2018 om 10:51 Advertorial_2

LUNTEREN Weleens gedacht aan een feest onder de grond? Dat kan in Lunteren. Zaal 't Hek aan de Meulunterseweg 32 beschikt over twee ondergrondse zalen, geschikt voor een bruiloft, familiefeest, verjaardag of een personeelsfeest. En bij mooi weer is een terras erbij ook mogelijk. Daarmee heeft Zaal 't Hek zowel op de begane grond als onder de grond genoeg ruimte voor een onvergetelijke dag. Het is een familiebedrijf met hart voor de zaak.

Feike Klomp

Jacco van Leerdam zwaait bij Zaal 't Hek de scepter: ,,Heel veel eer van het bedrijf en de ondergrondse zalen komt toe aan mijn vader, Jos van Leerdam, die in augustus vorig jaar is overleden. Hij begon twaalf jaar geleden met de bouw van de eerste ondergrondse zaal. Daar kwam in 2017 een tweede zaal bij."

INDELING Zaal 't Hek beschikt daarom zowel boven- als ondergronds over veel feestmogelijkheden. ,,De ene ondergrondse zaal is landelijk en warm ingericht en geschikt voor zo'n honderd gasten. De tweede heeft meer een moderne look, heeft ook een warme uitstraling en is geschikt voor pakweg zeventig gasten. Naar wens zijn de ruimtes met elkaar te koppelen. Tussen de twee zalen beschikken we over een terras, dat ook onder de grond ligt, alleen je ervaart het niet als ondergronds. Het terras is flexibel bruikbaar. Als het weer wat minder is, kunnen we de overkapping van het terras binnen een minuut dichtschuiven."

PRESENTATIES Zaal 't Hek is daarom the place to be voor een koperen, zilveren, gouden huwelijksfeest of een groot bedrijfsfeest. Verzin het maar. ,,In een van de ondergrondse zalen beschikken we ook over een beamer, een scherm en een geluidsinstallatie, zodat presentaties mogelijk zijn", benadrukt van Leerdam.

MAATWERK Het motto van het team van Zaal 't Hek is: 'Het is uw feest, niet die van ons', daarom is alles maatwerk. ,,Onder het genot van een kop koffie of wat anders nemen we in het voortraject alle wensen door. Wij regelen het. Uiteraard houden we ook rekening met speciale dieetwensen."
Ondanks dat de nabijgelegen Meulunterseweg nogal druk is merken de feestende gasten daar weinig van. ,,Niemand in de zalen heeft last van de omgeving. Dat is de kracht, mede door de bouw en de ligging. Er is ook gedacht aan gasten die slecht ter been zijn. Door de aanwezigheid van een traplift zijn beide ondergrondse zalen goed bereikbaar." Het naastgelegen gelijknamige Eethuis 't Hek staat overigens los van Zaal 't Hek, maar beide horecazaken werken goed samen, benadrukt van Leerdam.
Bij Zaal 't Hek is het zes dagen per week mogelijk om een feest te geven, alleen niet op zondag.

Meer informatie via 06-25379150 of www.zaalthek.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie