PREMIUM ARTIKEL

Dubbel podium Achtervelder Van den Hoven in Oostenrijk

Overig
31 aug 2021, 12:56
Senna van den Hoven (11) in actie op de Red Bull Ring in Oostenrijk. De Achtervelder eindigde twee keer op het podium.
ACHTERVELD

Motorcoureur Senna van den Hoven is met twee derde plaatsen teruggekeerd uit Oostenrijk. De Achtervelder kwam in de Yamaha R3 bLU cRU Cup races op de Red Bull Ring sterk voor de dag.

Bryan Cohen en Nick Roelfsema wonnen de races in Oostenrijk, maar de 18-jarige Van den Hoven kon de winnaars uitstekend volgen.

Voor de Yamaha R3 bLU cRU Cup was het raceweekend op de Red Bull Ring de vierde ronde van het kampioenschap. Voor de Nederlandse rijders was het een kennismaking met een nieuw circuit. In de trainingen deed Bryan Cohen d..