De uitreiking van de prijs in 2014 (archieffoto).
De uitreiking van de prijs in 2014 (archieffoto). Pauw Media

Zoektocht naar beste innovatie van de regio Barneveld

30 augustus 2021 om 08:22 Economie

BARNEVELD Welke ondernemer wint Innovatieprijs Regio Foodvalley? De winnaar wordt woensdag 29 september bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst in het Schaffelaartheater in Barneveld.

Het is nog tot woensdag 1 september mogelijk om innovaties van ondernemers te nomineren. Een innovatie komt in aanmerking als deze ontstaan is uit een samenwerking, duurzaam is en bijdraagt aan een circulaire economie. Wicha Benus, innovatiemakelaar en organisator van dit evenement: ,,Onze vakjury selecteert de vijf ondernemers die een podiumplek krijgen. Elke nominatie krijgt de mogelijkheid om zichzelf te presenteren in een professionele video. Zo bieden we deelnemers een mooie kans om hun innovatie op de kaart te zetten. Ook jonge impactmakers krijgen de kans op een podiumplek: studenten en studententeams dingen mee naar de Young Talent Award. We hebben al mooie inzendingen ontvangen, maar we nodigen ondernemers en studenten van harte uit om hun innovaties in te sturen.” Ondernemers uit Regio Foodvalley die aanwezig willen zijn, kunnen zich gratis aanmelden via de website innovatieprijsregiofoodvalley.nl

De bijeenkomst in het Schaffelaartheater krijgt volgens de organisatie een ,,regionaal tintje’’ en er is volop ruimte om te netwerken, rekening houdend met de coronaregels. ,,We vinden het belangrijk om elkaar te ontmoeten. Om de energie in de zaal te voelen die hoort bij een thema als dit. Daarom vindt het event live plaats, mits de vooruitzichten ongeveer blijven zoals ze nu zijn”, voegt Benus toe. 

De innovatieprijs wordt mogelijk gemaakt door de FOV, Regio Foodvalley, RCT Gelderland, Living Lab Regio Foodvalley Circulair en de Rabobank.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie