Afbeelding
Foto door form PxHere

Schilderen op nummer voor volwassenen

30 augustus 2021 om 00:05 Partnercontent

Ben je op zoek naar een leuke hobby dat je samen of alleen kunt doen? Dan is schilderen op nummer voor volwassenen een leuke bezigheid. Schilderen op nummer is een hobby waarbij je verschillende vakjes schildert. Het lijkt een beetje op mozaïeken, maar nu gebruik je acrylverf, penselen en een canvasdoek. Het canvasdoek staat vol met nummertjes. Ook de verfpotjes zijn genummerd.

Heb je bijvoorbeeld een nummer 3 gevonden op het doek? Zoek dan ook het nummer 3 verfpotje en doop je penseel in het verfpotje. Schilder het vakje met alle nummers 3 en schilder een kunstwerk dat zelfs onervaren schilders kunnen schilderen.

Het is nog nooit zo makkelijk om een kunstwerk te maken zoals Van Gogh vroeger deed. Je kunt nu gemakkelijk kunstwerk van beroemde schilders schilderen en ophangen in jouw woon, slaap- of kinderkamer..

Schilderen op nummer: Ga je voor een eigen foto of een normaal design?

Bij het schilderen op nummer voor volwassenen (ook wel verven op nummer genoemd) heb je de keuze uit veel verschillende opties. Zo moet je allereerst een keuze te maken over het formaat. In principe zijn er drie gangbare formaten, namelijk:

1.  40 x 50 cm – Dit is het beste formaat als je nog nooit hebt geschilderd. Je ontvangt 24 kleurtjes acrylverf en de hokjes zijn groter dan bij de grotere formaten.

2.   50 x 65 cm – Een ideaal formaat als je een wat ervaren hobbyist bent.  De vakjes zijn kleiner en je krijgt een gedetailleerder schilderij. Bij dit formaat ontvang je 36 kleurtjes acrylverf.

3. 60 x 75 cm – Ben je op zoek naar een echte eyecatcher? Kies dan voor een 60 x 75 cm formaat. Een groot formaat voor schilderen op nummer met kleine vakjes en veel details. Dit resulteert in een schitterend canvas voor aan de muur. Net zoals het 50 x 65 cm formaat ontvang je        ook 36 kleurtjes acrylverf.

Hierna heb je de keuze uit een eigen foto of een normaal schilderij. Wil jij jouw favoriete foto schilderen, van bijvoorbeeld jouw hond, kat of gezinsfoto? Kies dan voor een schilderen op nummer eigen foto en upload de door jouw gekozen foto.

Wil je een normaal design schilderijen? Dat is ook mogelijk! Je hebt de keuze uit enorm veel collecties, zoals dieren, landschappen, bloemen en schilderijen die je ook kunt aanschouwen in het Rijksmuseum. De opties zijn eindeloos.

Voordelen schilderen op nummer

Schilderen op nummer voor volwassenen is een super leuke hobby om te doen, maar wist je ook dat het enorm goed voor je is? Met schilderen op nummer kom je helemaal tot rust. Je vergeet de stressvolle dingen in jouw leven en focust je op dat moment alleen nog even op het doek, de verf en de penselen. Het nummer verven is een soort meditatie.

Schilderen op nummer: Met frame of zonder frame?

Je kunt er voor kiezen om het canvas in te lijsten en te laten spannen. Het voordeel is dat je dit zelf niet meer hoeft te doen. Dit voorkomt irritatie en frustratie. Ben je van plan om een schitterend canvas te maken en wil je dat ophangen of cadeau geven? Kies dan voor de optie ‘’Op lijst gemonteerd’’ en ontvang een schitterend schilderij met een robuust frame waarbij de dikte ongeveer 4 cm is. Wij sommen graag nog even de voordelen van een schilderij met frame voor je op:

1. Jouw schilderij aan de muur: Wil je het schilderij dat je schildert ophangen? Het is belangrijk dat dit wordt gespannen, zodat je de mogelijkheid hebt om het op te  hangen en er bijvoorbeeld iedere paar dag even naar te kijken.

2. Minder werk: Het is minder werk, omdat wij het alvast voor jou monteren en spannen. Jij kunt je volledig focussen op het leuke werk, het schilderen.

3. Een echte eyecatcher: Met de schitterende frames creëer jij een ware eyecatcher voor in jouw woon- of slaapkamer. Iedereen zal verstelt staan hoe mooi het      schilderij is dat jij hebt geschilderd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie