Een spelletje is ook mogelijk
Een spelletje is ook mogelijk W.Noorlander

Inloophuis De Ontmoeting Voorthuizen is weer open

16 juli 2021 om 16:49 Activiteiten Deel je nieuws

Elkaar ontmoeten, dat kan weer bij het Inloophuis. Het voldoet in een grote behoefte. Dat blijkt op woensdagmiddag nu het Inloophuis alweer een paar weken geopend is. De bezoekers zoeken contact met elkaar, maken een praatje en hier en daar wordt alweer een spelletje gedaan. Nog wel met de noodzakelijke beperkingen, maar die zijn nog niet echt hinderlijk gebleken om elkaar te ontmoeten.

Met elkaar fietsen in de omgeving van Voorthuizen is ook weer mogelijk. De deelnemers starten bij het Inloophuis en sluiten daar ook weer af met een kopje koffie of thee aan het einde van de fietstocht.

Het Inloophuis “De Ontmoeting” is elke woensdagmiddag geopend vanaf half drie. Het inloophuis is te vinden achter de Geref. Kerk in Voorthuizen. De ingang is aan de Koninginnelaan tegenover huisnummer 3. Bij de ingang vindt wel een registratie plaats maar de toegang is gratis en lid worden is niet nodig. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Daarvan worden eventuele versnaperingen of andere onkosten van betaald.

Actuele informatie staat op de website www.gk-voorthuizen.nl/inloophuis

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie