Afbeelding
Maaike Appels

Uitreiking diploma’s en ‘afterparty’ bij De Meerwaarde

6 juli 2021 om 09:43 Onderwijs

BARNEVELD Na een bijzonder examenjaar mocht de eerste groep eindexamenkandidaten van De Meerwaarde maandag hun diploma in ontvangst nemen. Daarna blikten leerlingen en docenten tijdens een ‘afterparty’ terug op de afgelopen maanden.

In een tent naast de sporthal met enkele foodtrucks, een gezellig muziekje, een fotohoek en relaxte zitjes waren blijde gezichten te zien. Dit na afloop van de diploma-uitreiking met ouders/verzorgers en gasten in sporthal De Meerwaarde. Voor andere belangstellenden was de uitreiking thuis te volgen via een livestream.

OPGEBOUWD ,,Er is vanwege de Covid-omstandigheden het nodige niet of aangepast doorgegaan’’, aldus voorzitter Bert Brand van het college van bestuur. ,,Denk aan ons jaarlijkse gala en aan de excursies. Daarom wilden we met onze leerlingen bij hun afscheid van De Meerwaarde zo feestelijk mogelijk afsluiten. Door de jaren heen hebben groepen leerlingen onderling echt iets opgebouwd en datzelfde geldt voor de band tussen docenten en leerlingen. Prachtig hoeveel leerlingen zich er echt op gekleed hebben, terecht, de vlag kon uit. En nu goed en feestelijk afscheid nemen is dan belangrijk en mooi. We wensen iedereen een heerlijke welverdiende vakantie.’’

Ook vandaag (dinsdag), woensdag en donderdag zijn er diploma-uitreikingen op de school aan de Rietberglaan in Barneveld.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie