Van Essen Exclusieve Keukens in Kootwijkerbroek heeft drie vacatures.
Van Essen Exclusieve Keukens in Kootwijkerbroek heeft drie vacatures. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Van Essen Exclusieve Keukens zoekt mensen die net werken

18 juni 2021 om 10:44 Economie

KOOTWIJKERBROEK Netwerken is helemaal hot voor werkzoekenden anno 2021. ,,Maar wij zoeken vakmensen, teamplayers die net werken”, glimlacht Martin van Essen. Drie om precies te zijn: een werkvoorbereider, een orderverwerker/calculator en leerling-meubelmaker. Zij komen bij Van Essen Exclusieve Keukens terecht in een geoliede machine.

Twaalf mensen telt het team van Van Essen Exclusieve Keukens in Kootwijkerbroek. Zij tekenen dagelijks voor tailor-made design en vakmanschap. ,,Wij ontwerpen en bouwen keukens voor het hoge segment. Alleen het beste is goed genoeg voor ons”, vertelt Martin van Essen. Maatwerk in ontwerp, hoogwaardige materialen, de ultieme perfectie in detail en afwerking, dát is de signatuur van Martin. ,,Elke keuken is anders van vorm, in afwerking en materiaalgebruik. Wij maken wat de klant wil. Alles in eigen beheer.” Passie voor het vak en esthetiek, van aanpakken weten en genieten van een teamprestatie zijn eigenschappen die onlosmakelijk horen bij zijn mensen. Lachend: ,,Je moet er tegen kunnen om netjes te kunnen werken.”

GROEIENDE ORDERPORTEFEUILLE De uitbreiding van het personeelsbestand is hard nodig om invulling te geven aan de groeiende orderportefeuille. Voor de nieuwe werkvoorbereider en orderverwerker/calculator ligt een vaste fulltime aanstelling in het verschiet met goede arbeidsvoorwaarden, een reiskostenvergoeding en volop trainings- en opleidingsmogelijkheden. Ervaring in de branche is gewenst net als MBO werk- en denkniveau. Beide functies lijken op elkaar aldus Martin van Essen. ,,De orderverwerker/calculator calculeert projecten, verwerkt orders, koopt apparatuur en materialen in en plant en monitort de productie en montage. De werkvoorbereider is ook verantwoordelijk voor de inkoop en planning. Hij/zij schrijft daarnaast CNC-programma’s, werkt details op de ontwerptekeningen verder uit en meet in op locatie. Iets technischer dus.”

Daarnaast is er binnen het bedrijf ruimte voor een leerling-meubelmaker die de fijne kneepjes van het vak van keukenbouwer onder de knie wil krijgen. ,,Aan de hand van onze ervaren meubelmakers ontwikkelt hij of zij zich stap voor stap tot een professional, een allround interieurbouwer.”

Solliciteren? Schrijf een brief met CV naar info@vanessenkeukens.nl. Of vul het sollicitatieformulier op de site in: https://vanessenkeukens.nl. Voor meer informatie over de functies kun je bellen met Jeroen Cruiming of Martin van Essen op 0342 478797.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie