PREMIUM ARTIKEL

Opinie: ‘Er liggen al genoeg dwarsliggers ónder het spoor’

Opinie
Foto: Jan van Uffelen
16 jun 2021, 09:18
Door een noordelijke ontsluiting te maken voor het stationsgebied, wordt de wandelroute voor studenten van Aeres verkort.
Door een noordelijke ontsluiting te maken voor het stationsgebied, wordt de wandelroute voor studenten van Aeres verkort.
BARNEVELD

Barnevelder Jan van Uffelen, die recent in deze krant een nieuwe poging deed voor het plan om het oude stationsgebouw bij Barneveld Centrum te herbouwen, heeft meer ideeën. Zo denkt hij bijvoorbeeld aan een nieuwe noordelijke ontsluiting van het stationsgebied, zodat studenten van Aeres makkelijker naar de campus kunnen lopen. Voorop staat wat hem betreft dat private investeerders brood zien in dit plan, zodat er zo weinig mogelijk gemeenschapsgeld in gestoken wordt.

,,Allereerst hartelijk dank voor de vele reacties op het idee om het oude station Barneveld Dorp weer in ere te herstellen. Om ooit een realistisch plan te krijgen, is het heel belangrijk om de voors en tegens te kennen en de mogelijkheden en onmogelijkheden tegenover elkaar te zetten. De meeste belangstellenden waren het er echter over eens dat..

Deel dit artikel via:









advertentie