Afbeelding
...

Arjen Korevaar opnieuw lijsttrekker voor Pro’98

8 juni 2021 om 12:29 Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022

BARNEVELD De leden van Pro’98 hebben fractievoorzitter Arjen Korevaar opnieuw gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. Drie jaar geleden bekleedde hij dezelfde positie. Onder zijn leiding trad de progressieve partij tot de coalitie met SGP, ChristenUnie en CDA.

Volgens Korevaar heeft Pro’98 de afgelopen jaren een ‘positieve en optimistische koers’ gevaren. Daar wil hij ook de komende raadsperiode aan bijdragen. ,,Zolang wij goede ideeën hebben en de fractie het voor elkaar krijgt om deze in praktijk te brengen, ervaar ik het als een eer om daar leiding aan te mogen geven”, zegt hij in een persverklaring.

De Barnevelder wil de komende jaren nog meer aandacht voor duurzaamheid, de energietransitie en groen in de dorpen van de gemeente Barneveld. ,,Een combinatie van wind- en zonne-energie is de sleutel tot een schonere leefomgeving voor de komende jaren.” De fractieleider wil zich verder inzetten voor de ontwikkeling van de dorpen, zodat zij gezamenlijk de groei van de gemeente kunnen opvangen en zelf vitaal blijven. ,,Hoe vitaler een dorp is, hoe meer voorzieningen er in de buurt kunnen worden aangeboden.”

De partij werkt op dit moment aan het verkiezingsprogramma. Dit wordt in het najaar door de leden vastgesteld, evenals de kandidatenlijst. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie