Een kop-staartaanrijding vond vrijdagmiddag plaats op de A30 bij Barneveld
Een kop-staartaanrijding vond vrijdagmiddag plaats op de A30 bij Barneveld AberMedia

Drie ambulances, brandweer en politie naar ongeval bij A30 bij Barneveld

4 juni 2021 om 18:57 Ongeval

BARNEVELD Op de A30 tussen de Thorbeckelaan en de oprit naar de A1 heeft vrijdagmiddag een kop-staartaanrijding plaatsgevonden, waarbij meerdere gewonden zijn gevallen.

Rond 16.50 uur werden in eerste instantie één ambulance, politie en brandweer gealarmeerd. Ter plaatse bleek een grote terreinwagen achter op een SUV te zijn gebotst die vervolgens weer op een voorganger botste. In de SUV zaten twee volwassenen en vier kinderen. De passagiere van de SUV en de bestuurder van de terreinwagen raakten gewond en zijn voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Hiervoor werd een tweede ambulance opgeroepen.

Een derde ambulance werd gealarmeerd, omdat ook de vier kinderen nagekeken moesten worden. De vader en de vier kinderen zijn uiteindelijk met de derde ambulance meegegaan naar het ziekenhuis waar de moeder van het gezin voor onderzoek naar was overgebracht. Omdat er drie ambulances waren opgeroepen is ook de coördinator (OvD-G) van de ambulancedienst ter plaatse gekomen. De brandweer heeft assistentie verleend maar hoefde niet ingezet te worden.

De linker rijbaan is in verband met het ongeval en een onderzoek door de verkeersdeskundigen van de politie (VOA) afgeslotenRond 18.00 uur stond er op de A30 in de richting ruim 4-kilometer file met een vertraging van 30-minuten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie