Toon Hermans Salon Barneveld
Toon Hermans Salon Barneveld Linda van Veldhuizen

Toon Hermans Salon gaat weer open!

29 mei 2021 om 11:03 Lokaal Deel je nieuws

Vanaf dinsdag 1 juni a.s. opent Toon Hermans Salon de deuren van het inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. We hebben er lang naar uitgekeken en alle vrijwilligers hebben er zin in om iedereen te ontmoeten. Uiteraard houden we ons aan alle maatregelen en richtlijnen van het RIVM en blijven we voorzichtig.

In de komende week is de inloop geopend van 14.00u tot 16.00u op de vertrouwde dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag.  Vol=vol en we gaan er vanuit dat er door de gasten wordt afgewisseld, als het te druk dreigt te worden. Bij mooi weer kunnen we lekker buiten in de tuin zitten.

Op elke woensdagmorgen vindt de workshop Creatief plaats. Deze workshop wordt altijd drukbezocht en inschrijven hiervoor is verplicht. Je kunt ons bellen of appen om je op te geven op telefoonnummer 06 – 22 44 31 85 of mail naar coordinator@thsbarneveld.nl.

Vanaf donderdagavond 3 juni wordt ook het wandelen opgestart. Het wandelen vindt plaats onder begeleiding van een fysiotherapeut. Er wordt verzameld op het Schaffelaar Erf in Barneveld om 19.00u. Hiervoor hoef je je niet op te geven.

Mogen we jou ook begroeten? Voel je welkom in ons huis, tot gauw!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie