Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen traditiegetrouw op de foto met de docentenband van de muziekschool.
Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen traditiegetrouw op de foto met de docentenband van de muziekschool. Petra Wouters

Ruim 600 leerlingen krijgen muziekvoorstelling via livestream

27 mei 2021 om 10:11 Lokaal Deel je nieuws

Woensdag 26 mei vond er op 23 Barneveidse basisscholen in 29 groepen 4 een bijzondere muziekvoorstelling plaats. Alle 629 kinderen konden op dat moment via livestream kijken, luisteren én meedoen met de uitvoering van Maken van Muziek van Muziekschool Barneveld. In deze vrolijke en leerzame voorstelling, die jaarlijks plaatsvindt, maken de kinderen kennis met alle instrumenten, zingen ze mee met de verschillende liedjes, waaronder de Suikerkanon, en is er de muziekquiz Petje op, petje af.

Helaas kon de voorstelling dit jaar niet in het theater plaatsvinden, maar ook via livestream was het in alle klassen een muzikaal feestje. Naast de voorstelling was er een kleurwedstrijd, waarmee een gratis muziekles voor de klas gewonnen kan worden. Muziekschool Barneveld hoopt dat de kinderen zo enthousiast geworden zijn over muziek maken dat ze zaterdag 29 mei allemaal naar de online open dag komen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie