Afbeelding
Pauw Media

SSS verliest laatste duel

15 mei 2021 om 18:21 Volleybal

BARNEVELD De volleyballers van Bielderman Koetsier/SSS hebben de competitie afgesloten met een 3-0 nederlaag uit bij RECO ZVH.

Daarmee eindigen de Barnevelders de degradatiegroep als voorlaatste. Het vizier kan dus gericht worden op het volgende seizoen. De trainer van SSS, Hans Seubring (vooraan, archieffoto), was ondanks de nederlaag wel redelijk te spreken over het niveau dat zijn manschappen lieten zien in Zevenhuizen. Hij had daarbij vooral een goed woordje over voor de deze keer van begin tot eind actieve diagonaal-speler Bram Berger. ,,Hij speelde vandaag meer dan behoorlijk. Het is bij Bram vaak wisselvalligheid troef net als bij veel andere spelers, maar vandaag had hij zijn niveau keurig op orde. Nu is het zaak om dit met zijn allen elke week te tonen.” Toch was ZVH - het vroegere Nesselande - een maatje te groot voor de Barnevelders. ,,Ze kwamen in het begin van elke set steeds op voorsprong. We kwamen dan vaak wel goed terug, maar rond de ‘20’ trokken zij aan het langste eind. Maar het was wel weer hetzelfde liedje als altijd; het was een duel zonder spanning en dat is toch iets wat nodig is bij wedstrijden.”

‘STAPJE VOOR STAPJE’ Stabieler worden is volgend seizoen het belangrijkste parool bij de Barneveldse volleyballers. ,,Stapje voor stapje moeten we beter worden. Dat zal een tijdje kosten om te wennen aan het hogere niveau, maar daar gaan we hard aan werken, de week na Pinksteren begint namelijk de voorbereiding al.” Seubring is vooral content met het überhaupt mogen spelen. ,,We waren bevoorrecht dat we wedstrijden hebben mogen spelen in deze coronatijd. Nu gaan we ons richten op het volgende seizoen met daarbij nieuwe spelers. Daar komt binnenkort meer duidelijkheid over.”


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie