Afbeelding
Karin Rouw

Ludrich Inocente versterkt gelederen SSS

7 mei 2021 om 20:03 Volleybal

BARNEVELD In navolging van Sharif Gabriel en Raygid Isenia speelt er komend seizoen weer een Curaçaose middenaanvaller bij Bielderman Koetsier/SSS.

Ludrich Inocente (2.04 meter) maakt de overstap van ZVH naar de Barneveldse hoofdmacht. ,,Met de ploeg die SSS nu heeft, mogen we veel van elkaar verwachten,’’ zo zegt hij. SSS was op zoek naar een middenaanvaller na het vertrek van Robin Boekhoudt naar Draisma Dynamo.

Inocente speelde de afgelopen vier seizoenen bij ZVH in Zevenhuizen, waarmee hij in 2019 naar de eredivisie promoveerde. Inocente stond al langer op de radar bij SSS, ook in zijn tijd dat hij nog bij het Soester Sovoco in de eerste divisie speelde.

GEVOEL HEEL GOED De volleyballer heeft voor één jaar getekend in Barneveld. ,,Mijn gevoel bij SSS is heel goed. Ik ken al wat spelers en coach Hans Seubring ken ik ook al een tijdje. De ploeg is jong en heel gedreven. De ambities zie je ook terug bij de aankondiging van Tom Koops, die niet voor niks vierde is op de ranglijst van passer/lopers in de eredivisie.’’

Met de komst van Inocente heeft SSS opnieuw een Curaçaose middenaanvaller in huis gehaald. Eerder vulden Sharif Gabriel (2014-2016) en Raygid Isenia (2016-2018) deze positie in. ,,Ik heb met beiden een goede band. Van Sharif heb ik veel geleerd toen ik nog in de eerste divisie bij Sovoco speelde; Sharif nam me toen al eens mee naar SSS om te trainen onder Albert Christina. Ik ben blij om in hun voetsporen te mogen treden.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie