Afbeelding
Superfoodies eten

Dit eiwitpoeder moet jij in je kast hebben staan

5 mei 2021 om 08:45 Partnercontent

Soms is je energie ver te zoeken, en dat terwijl je nog eventjes naar de sportschool wou om de benen te trainen. Dat ene duwtje in de rug haalt je meestal over om toch te gaan. En dat duwtje kan een vegan eiwit poeder zijn. Een vegan eiwit poeder stimuleert de opbouw van de spieren, en zorgt voor meer energie. Eiwitpoeder is in meerdere smaken verkijgbaar waardoor je het door verschillende gerechten kan mengen. Je hebt bijvoorbeeld chocolade smaak, waarmee je heerlijke chocolade pancakes kan maken! Wil je meer weten over eiwitpoeder? Lees deze blog dan door! Wij geven namelijk meer informatie.

Wat is het verschil tussen een vegan eiwitpoeder en dierlijke eiwitpoeder?

Eiwitten worden voornamelijk uit dierlijke producten gehaald, maar als je geen dierijke producten eet moet je toch aan je eiwitten komen en al helemaal als je vaak aan het sporten bent. Vegan eiwitpoerders zijn dan een goed alternatief. Deze zijn onder anderen gemaakt van hennep zaden, erwten en bruine rijst. De ingredienten in hennep poeder zijn dan ook veel belovend. Dit zijn zaden die gezonde vetten en aminozuren bevatten. Deze stoffen kunnen je lichaam helpen beter te functioneren. Het enige verschil tussen de vegan eiwitpoeders zijn de verschillende smaakjes en de calorieën. Gelukkig zijn de eiwitten gelijk bij een vegan eiwitpoeder en een niet vegan poeder.

De voordelen van eiwit

Eiwitten zijn essentieel voor je lichaam, voornamelijk als je veel aan het sporten bent. Zonder functioneer je een stuk minder. Ze zijn dus niet alleen goed bij het sporten! Zonder deze eiwitten groeien je spieren wel, maar de eiwitten bevorderen dit. En dat is dan ook geweldig als je aan het sporten bent, want niks motiveert meer als resultaat. Als het resultaat minimaal is weet je soms niet meer waar je al die moeite voor doet. Gelukkig kunnen de eiwitten die proces versnellen, het zorgt er namelijk voor dat de spieren sneller opbouwen en herstellen. Een ander mooi voordeel van de eiwitpoeders is dat deze poeder het honger gevoel onderdrukt. Hierdoor heb jij geen snaai buien meer in de avond!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie