SSS Heren - Vocasa
SSS Heren - Vocasa Bram van den Heuvel

SSS slikt nieuwe nederlaag

1 mei 2021 om 17:56 Volleybal

BARNEVELD Sinds 20 maart wachten de volleyballers van Bielderman Koetsier/SSS op een nieuwe overwinning in de zogeheten degradatiepoule van de eredivisie.

Ook afgelopen zaterdag konden de Barnevelders geen zege bijschrijven. De equipe van trainer Hans Seubring ging met 3-2 ten onder tegen Talentteam Papendal. Het werd 23-25, 25-21, 19-25, 25-13, 15-12. De laatste keer dat de groenhemden het zoet van een overwinning konden proeven was op 20 maart jongstleden, tegen VCN uit Capelle aan den IJssel. Sindsdien werden er alleen maar nederlagen geleden, de ene keer perspectiefrijker dan de andere. Hoe kijkt Seubring aan tegen dit nieuwe verlies? ,,Het niveau ging ook deze keer weer op en neer bij ons, dan was het weer heel aardig, dan was het weer heel slecht. Moet je nagaan dat we in de vijfde set nog met 12-10 voorstonden... Ja, en dan geven we het toch nog weg en maken we gewoon geen punt meer. Het leek wel jeugdvolleybal in die fase, we speelden zo zenuwachtig en matig ineens.” 

NIET CONSTANT GENOEG Uiteindelijk is SSS gewoon niet constant genoeg dit seizoen. ,,En dat heeft natuurlijk gewoon ook met niveau te maken, zo eerlijk moeten we ook zijn. Er moeten eenvoudigweg ook betere spelers bij.” Met resultaten houdt Seubring zich niet eens zo heel veel bezig. ,,Jammer is het wel dat we eerst zo onbevangen speelden en daar nu niet toe in staat zijn...” Is het voor de coach zelf lastig de motivatie erin te houden? ,,Dat zeker niet, het niveau zit er namelijk in. Maar het is de laatste tijd wel hangen en wurgen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie