Frank van Roekel en Maas Westeneng.
Frank van Roekel en Maas Westeneng. Pauw Media
Werk in de regio

‘Boerenjongens met veel benul van goed spul’ zoeken versterking

22 april 2021 om 08:54 Zakelijk

BARNEVELD Heb jij affiniteit met de wereld van tuin, agro en grond-, weg- en waterbouw (gww) en wil je als commerciële kracht daarin graag werkzaam zijn? Pak dan je kans bij de snelgroeiende webshop voor boeren, burgers en buitenlui, bij FVR-Trading in Barneveld. Op dit moment is er een vacature voor een commerciële man of vrouw.

FVR-Trading is een jong bedrijf dat in 2007 is opgericht door eigenaar Frank van Roekel. Met zijn achtergrond en passie op agro-gebied ging hij producten op het gebied van tuin, agro en gww aan de man brengen. Daar bleek veel vraag naar te zijn. Van het een kwam het ander en sinds 2014 is FVR-Trading de professionele ‘place to be’ op dit gebied. Een webshop waar je gewoon iemand aan de lijn krijgt, die van wanten weet en je begeleidt in de bestelling. Het aanbod is breed. Van keerwanden en betonplaten, zandzakken, anti-worteldoek, kuilafdekmateriaal, netten, bielzen tot afrastering en kunststof rijplaten, en meer.

GOED SPUL Mede-eigenaar Maas Westeneng over FVR-Trading: ,,Vanwege dit succes, en de toegenomen vraag, zijn we voor ons vijfkoppige team op zoek naar een commerciële kracht voor onze webshop. We leveren altijd snel, zijn bijna honderd procent voorraadhoudend. Vandaag besteld, morgen in huis. Dat is de insteek. Verder is er altijd iemand die je te woord staat en de bestelling of de vraag met je doorneemt. Dat gaat direct en zonder opsmuk in deze tak van sport. We gebruiken weleens gekscherend de slogan: Gewone jongens met veel benul van goed spul. En zo is het.”

TIERELIER Hoe ziet de functie eruit? ,,De webshop loopt als een tierelier en orders kop je zo in, maar voor de langere termijnsales zie jij kansen en krijg je alle vrijheid om die te benutten. Bij deze ‘boerenjongens met veel benul van goed spul’ voel jij je thuis. Je hebt er geen moeite mee om je handen uit de mouwen te steken en houdt van een nuchtere aanpak. De functie moet je zien als het verlengstuk van de verkoop waar klanttevredenheid, flexibel denken en handelen voorop staan. Voor deze functie is het handig als je affiniteit hebt met de agrosector. De voorwaarden zijn aantrekkelijk. Immers, boeren wij goed, boer jij ook goed. Neem anders eens een kijkje in onze webshop om te zien wat we doen, of kom gewoon eens langs op de koffie op de Harselaar in Barneveld.”

Interesse?
Neem dan contact op met Maas Westeneng op 06-38177902 (WhatsApp mag ook). Of stuur een e-mail naar maas@fvr-trading.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie