Sebastiaan Blom, initiatiefnemer van het cafetaria in het nieuwe dorpshuis in Voorthuizen.
Sebastiaan Blom, initiatiefnemer van het cafetaria in het nieuwe dorpshuis in Voorthuizen. Bram van den Heuvel
Ondernemer in beeld

Big Bag Deal bij nieuw cafetaria in Voorthuizen

21 april 2021 om 11:50 Zakelijk

VOORTHUIZEN Het fonkelnieuwe dorpshuis De Eng krijgt steeds meer een gezicht in Voorthuizen. Maar wist u dat De Eng ook een cafetaria herbergt met heerlijke snacks? Cafetaria De Eng is makkelijk te vinden, centraal gelegen voor de Wikselaarse Eng, Holzenbosch en Kromme Akker Zuid. Iedereen is welkom in de cafetaria binnen het dorpshuis.

Beheerder Sebastiaan Blom: ,,De ontwikkelingen binnen De Eng gaan stap voor stap. Naast de overige functies van het dorpshuis zag ik tijdens de planvorming altijd al een kans voor een cafetariafunctie. Zodat zowel buurtbewoners als overige gasten van de cafetaria de mogelijkheid hebben om hier uiteenlopende snacks te bestellen.”

KWALITEIT Sinds de opening eind vorig jaar weten steeds meer mensen de cafetaria te vinden, maar Sebastiaan merkt ook dat er nog wat onbekendheid is: ,,De vlaggen aan de weg zijn duidelijk zichtbaar en de deuren van de cafetaria staan voor u open. De kaart is uitgebreid en divers voor een heerlijke hap. Wij willen ons graag onderscheiden door aandacht en kwaliteit.”

CRUNCHY Neem bijvoorbeeld de crunchy frites. Deze blijven lekker lang knapperig in de zak, ideaal om mee te nemen en thuis op te eten. Sebastiaan: ,,Verder hebben we onze huisgemaakte hamburgers met honderd procent rundvlees. Populair en lekker is hamburger De Eng op een vers afgebakken broodje met sla, kastanjechampignons, rode ui en truffelmayonaise, maar onze huisgemaakte kip shoarmarol met knoflooksaus vindt ook gretig aftrek. Allemaal uit eigen keuken, waar medewerkster Gerda Kwant voor u klaarstaat. Zij levert een belangrijke bijdrage aan zowel De Eng zelf als aan het uitgebreide aanbod in de cafetaria.”

BIG BAG DEAL Om iedereen verder kennis te laten maken met cafetaria De Eng is er op dit moment een smaakvolle kennismakingsactie: de Big Bag Deal: ,,Deze deal bestaat uit een grote zak frites voor drie personen en drie snacks naar keuze. De big bag kost slechts 9,50 euro. Er is ook een Big Bag Deal voor vier en vijf personen. De actie loopt door tot en met eind juni.”

OPENINGSTIJDEN Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag (tussen 16.00 en 19.00 uur). Vanwege de geldende coronamaatregelen kan bestellen op dit moment alleen telefonisch (088-0303230). Maar gewoon binnenlopen en bestellen in De Eng is ook mogelijk. Kijk op de website voor het complete menu.

Cafetaria (Ontmoetingscentrum De Eng). Rochetstraat 2 in Voorthuizen. T: 088-0303230. I: www.deeng.nl/cafetaria

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie