De adviseurs van JonkerFieret kijken als het ware over de jaarcijfers heen, verder naar de toekomst.
De adviseurs van JonkerFieret kijken als het ware over de jaarcijfers heen, verder naar de toekomst. Pauw Media
Ondernemer in beeld

De fiscale adviseurs van JonkerFieret

19 april 2021 om 09:47 Zakelijk

BARNEVELD Accountant zijn, de belastingwereld door en door kennen, maar denken als een adviseur. Dat typeert de fiscale/juridische afdeling van JonkerFieret. De adviseurs kijken als het ware over de jaarcijfers heen, verder naar de toekomst. Fiscaal jurist Erik Hermsen neemt u mee in de toegevoegde waarde van gedegen fiscaal advies.

De hoeveelheid aanwezige kennis bij de fiscale afdeling is verrassend groot. Het specialistische team van JonkerFieret bestaat uit zes bevlogen adviseurs die op vele terreinen thuis zijn. De kern is dat het team begrijpt dat fiscale en juridische vraagstukken voor u als ondernemer ‘bijzaak’ zijn. Toch neemt de fiscale afdeling van JonkerFieret u graag mee aan de hand. Ook om u scherp te houden.

STIP AAN DE HORIZON Erik: ,,Ondernemen is meer dan cijfers of de winst- en verliesrekening alleen. Wij kijken met een neutrale blik naar de toekomst van het bedrijf. Wat is de stip op de horizon? Waar wil je met je bedrijf naartoe? Prangende vragen die verder gaan dan de cijfers alleen. Op die manier begeleiden we uw strategische beslissingen.”

EEN ANDERE BLIK Cijfers zijn voor een ondernemer misschien niet altijd het meest populaire onderwerp, maar ze doen er natuurlijk wel toe. Laat dat maar gerust aan Erik en zijn collega’s over: ,,Wij zijn pure fiscalisten die zich enerzijds richten op de fiscale mogelijkheden, maar ook als het echt nodig is, millimeteren met het fiscale recht op de vierkante centimeter. Wat kan wel, wat mag niet? Maakt u wel goed gebruik van de bestaande regels? De rode draad is dat wij als fiscalisten op een andere manier kijken naar de ondernemer en zijn/haar vermogen. Meer toekomstgericht.”

Een aantal praktische voorbeelden waar het team graag over meedenkt zijn: vermogensoverdracht naar de volgende generatie, herstructureringsvraagstukken, erf- en schenkbelasting, (internationale) btw-vraagstukken en bedrijfsovernames (ook bij familiebedrijven). Maar het lijstje is veelomvattender.

INTEGRAAL WERKEN Over betrokkenheid van het team van JonkerFieret gesproken: ,,Elke week bespreken wij alle klanten die in onze portefeuille zitten. Dat doen we vaktechnisch breed, zodat we allemaal op de hoogte zijn van de laatste ins en outs van de klant.”
Meer weten? Of bent u toe aan een frisse blik? ,,Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek”, nodigt Erik uit.

JonkerFieret. Albert Plesmanstraat 2 in Barneveld | Arnhemseweg 31 in Ede. T: 0342-444353. E: info@jonkerfieret.nl, www.jonkerfieret.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie