adempauze online
adempauze online pixabay

online adempauze dinsdag 20 april | 19.30 - 20.30 uur thema: blijf bewegen

17 april 2021 om 15:01 Lokaal Deel je nieuws

Omdat de Adempauzes in de Bibliotheek nog niet fysiek plaats kunnen vinden, kun je nu online de Adempauzes volgen.

Adempauzes zijn momenten van rust en stil staan bij jezelf hoe jij je leven leeft. Want door het gat tussen wat je doet en wat je wilt zo klein mogelijk te houden, krijgt stress minder kans en ervaar je meer rust.

De eerstvolgende Adempauze online vindt plaats op dinsdag 20 april van 19.30 - 20.30 uur. Aanmelden via de Bibliotheek Barneveld. www.bibliotheekbarneveld.nl
Deelname is gratis. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om deel te kunnen nemen.

Fenny Bruins van Almitra Coaching begeleidt deze maandelijkse Adempauzes, waarbij elke keer een ander (levens)thema aan de orde komt. Dat doet zij door reflectie, verkennen van het thema en geleide meditatie. Je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren.
Wil je meer lezen over de Adempauzes, kijk dan op de website van www.almitra.nl

Op 20 april is het thema: Blijf Bewegen. We staan stil bij de dynamiek van het leven en hoe je daar mee om kunt gaan. Want of je het nu leuk vindt of niet, elke levensfase en verschillende levensgebieden vragen op den duur om verandering. Soms gaat dat soepel en geleidelijk. Soms vanuit het niets met veel gedoe. 
Het leven houdt van groei en mee-bewegen, maar houden wij er zelf ook van?

Na aanmelding via de Bibliotheek ontvang je een bevestiging voor deelname en ontvang je op de dag zelf een mail met de link naar de online Adempauze.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie