Afbeelding
AberMedia

Gewonde bij aanrijding door inhaalmanoeuvre Barneveld

16 april 2021 om 07:47 Ongeval

BARNEVELD Een verkeerde inhaalmanoeuvre leidde vrijdagochtend tot een forse aanrijding op de Stationsweg in Barneveld. Rond 06.20 uur wilde de bestuurster van een personenauto linksaf het terrein van het bedrijf waar zij werkzaam is opdraaien, toen zij in de flank werd geraakt door een achterop komende personenauto die aan de verkeerde kant van een middengeleider aan het inhalen was  

De vrouw schoot met haar wagen door de klap over het fietspad en trottoir door een lage heg en botste op een vlaggenmast die afbrak. De auto schoot vervolgens nog zo’n twintig meter door om vervolgens tot stilstand te komen.

Collega’s van de vrouw waren net als een medewerkster van een beveiligingsbedrijf snel ter plaatse om de vrouw op te vangen. Ambulancemedewerkers hebben later de zorg overgenomen. De twee inzittenden van de inhalende auto bleven ongedeerd. De politie heeft enkele verklaringen opgenomen en proces-verbaal opgemaakt. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie