Burg Service is voor de vestiging in Barneveld op zoek naar een tankoplegger-monteur/plaat-bankwerker/rvs-lasser.
Burg Service is voor de vestiging in Barneveld op zoek naar een tankoplegger-monteur/plaat-bankwerker/rvs-lasser. Pauw Media
Werk in de regio

Burg Service zoekt een werkplaatsmonteur

15 april 2021 om 15:48 Zakelijk

BARNEVELD Burg Service is voor de vestiging in Barneveld op zoek naar een tankoplegger-monteur/plaat-bankwerker/rvs-lasser. Een uitdagende afwisselende functie waar je jouw passie voor metaal goed in kwijt kan.

Burg Service is ontstaan uit het oorspronkelijke familiebedrijf Burg dat al bijna 80 jaar aan de weg timmert. Wat ooit begon met de bouw van boerenwagens en onderstellen is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van productie van RMO-opleggers (Rijdende Melk Ontvangsten) en mestopleggers.

Een tweede belangrijke dienst is het onderhoud en reparatie aan alle merken tankopleggers. Burg Service is de ‘one stop serviceprovider’ voor vele vervoerders, operators en verhuurders in de chemie, pharma, voeding, cosmetica, landbouw en automotive. Je ziet de talloze voertuigen met ‘Burg’ op de achterkant vast weleens rondrijden. Burg Service heeft zowel een vestiging in Barneveld als in Moerdijk.

FUNCTIE BARNEVELD Vanwege de sterk toegenomen vraag is het team van Burg Service in Barneveld op zoek naar jou. Als tankoplegger-monteur/plaat-bankwerker/rvs-lasser zorg jij dat complete tank-, melk- en mestopleggers goed functionerend de werkplaats uitgaan. In Barneveld maakt Burg Service hoofdzakelijk nieuwe (melk)opleggers (HOBUR), maar is ook de specialist voor onderhoud, renovatie en schadeherstel. Je voert zowel grote tot kleine klussen uit.

AFWISSELING Vestigingsleider Evert van Maanen: ,,Het mooie van deze functie is de afwisseling. Het ene moment voer je allerlei reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan alle merken rvs-tankopleggers uit, het andere moment ben je bezig met jouw eigen project, waar je van het begin tot het eind bij betrokken bent. Het is dus niet alleen sleutelen of lassen, of lopende band werk. Integendeel. Elke klus is anders, omdat elke klant weer eigen wensen heeft.”

TAKEN Andere taken van de functie zijn: uitvoeren van constructie-, slijp-, bank- en plaatwerk, laswerkzaamheden, bekleden van tankopleggers, monteren en demonteren van onder andere afsluiters en pompinstallaties. Evert: ,,De sfeer binnen ons 15-koppige team is informeel. Saamhorigheid en teamwork vinden we hier heel normaal, maar op zijn tijd is er ook tijd voor ontspanning.”

Interesse om bij Burg Service aan de slag te gaan? Op de website www.werkenbijburgservice.nl vind je een introductiefilmpje en meer informatie over de vacature. Bij vragen mag je bellen met Evert van Maanen: 088-0030875.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie