Arjan van 't Goor zoekt versterking voor het team van de Coop in Kootwijkerbroek.
Arjan van 't Goor zoekt versterking voor het team van de Coop in Kootwijkerbroek. Pauw Media
Werk in de regio

Maak samen ’t verschil bij Coop bij van ‘t Goor

15 april 2021 om 09:41 Zakelijk

KOOTWIJKERBROEK Coop bij van ‘t Goor heeft de smaak te pakken. Sinds de transformatie van EMTÉ naar Coop heeft de lokale supermarkt in Kootwijkerbroek zich sterk doorontwikkeld. Klantgerichtheid, passie voor het vak en liefde voor streekproducten zijn hier heel normaal. Vanwege de groei in de breedte zoekt Coop bij van ‘t Goor personeel. Er zijn op dit moment drie vacatures.

Coop bij van ‘t Goor is duidelijk een winkel in beweging. De 300ste Coop van het land (in 2019) wordt geleid door Arjan en Pauline van ‘t Goor. Een team van 85 medewerkers maakt het plaatje compleet.

Arjan: ,,Klantcontact krijgt steeds meer de aandacht. Daarnaast staan wij voor versheid en het werken met streekproducten. Dat is niet alleen plezierig voor onze vele vaste bezoekers, ook voor het personeel. Inhoud geven aan je rol is uitdagender. Het maakt het werken leuker en levendiger.” Hij noemt wat voorbeelden.

AMBACHT ,,Op onze groenteafdeling staan ‘vers’ en ‘lokaal’ centraal. Daarnaast waarderen de klanten onze recepten die we aanbieden. Als medewerker sta je in contact met de klant, regelt veel eromheen en maakt afspraken met de leverancier. Dat geldt ook voor onze slagerij waar onze medewerkers een centrale rol spelen. Elke morgen verwerken ze vers vlees tot consumptievlees en maken ze zelf diverse vleeswaren. Alles gebeurt hier ter plekke. Van de binnenkomst, verwerking tot het goed verpakken. Hier komt echt het slagersambacht naar voren.”

BEZORGER Vanwege de toenemende belangstelling voor online boodschappen doen bij Coop is er op dit moment plek voor een bezorger (12 uur per week), legt Arjan verder uit: ,,Mede door de coronatijd is deze service sterk gegroeid. We voegen meer blokken in de week toe, waardoor we ook een nieuwe moderne bus hebben aangeschaft.’’ Als bezorger (met rijbewijs B) sta je rechtstreeks in contact met de klant. ,,Dat maakt je werk extra boeiend. Dit gaat verder dan bezorgen alleen”, meldt de enthousiaste Kootwijkerbroeker.

ANDERE VACATURES Daarnaast zoekt Coop een kassamedewerker (20 - 40 uur/week en een verkoopmedewerker (20-40 uur/week). Arjan: ,,We bieden jou goede arbeidsvoorwaarden, tien procent personeelskorting op jouw persoonlijke boodschappen, afwisselend werk, een open cultuur en een goede sfeer binnen ons professionele team.

Wil jij ook het verschil bij Coop maken? Reageer dan direct op de vacatures. Solliciteer via de website
Stuur een e-mail: arjan@coopkootwijkerbroek.nl of pak bij vragen de telefoon: 0342-443101.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie