Beerdsen Interieurbouw & Keukens in Barneveld zoekt per direct ervaren meubelmakers en een junior interieurbouwer.
Beerdsen Interieurbouw & Keukens in Barneveld zoekt per direct ervaren meubelmakers en een junior interieurbouwer. Pauw Media
Werk in de regio

Beerdsen Interieurbouw & Keukens zoekt personeel

8 april 2021 om 15:01 Zakelijk

BARNEVELD Beerdsen Interieurbouw & Keukens levert ambachtelijk maatwerk van hoge kwaliteit. Van compleet handgemaakte keukens tot stijlvolle maar praktische woninginrichting op maat. Dit allemaal op basis van uw persoonlijke wensen. Vanwege de toegenomen vraag is eigenaar Ronald Beerdsen dringend op zoek naar allround meubelmakers en een junior meubelmaker.

Beerdsen Interieurbouw & Keukens bestaat uit bevlogen professionals. Met veel aandacht en een goed ‘timmermansoog’ staat het Barneveldse bedrijf garant voor het ontwerpen, verder uitdenken en volledig in de eigen werkplaats vervaardigen van een droomkeuken, met als sluitstuk de plaatsing. Daarnaast is Beerdsen sterk in complete maatwerk woninginrichting. Met hout is immers veel mogelijk.

EIGEN BEHEER Ronald: ,,Het valt op dat mensen juist in deze tijd de woning gezellig(er) willen maken of gewoon een nieuwe sfeer willen creëren. Dat zien we terug in de opdrachten. Wij verzorgen alles van a tot z in eigen beheer. We beschikken zowel over de expertise als de technische middelen. En in onze showroom kunt u inspiratie en ideeën opdoen en sfeer proeven. Daar nemen we na het maken van een afspraak uitgebreid de tijd voor.”

ALLROUND Het veelgevraagde team zoekt vanwege de continuïteit per direct ervaren meubelmakers die zelfstandig aan de slag gaan met de realisatie van de eigen handgemaakte keukens en maatwerk meubels. Ronald: ,,Als allround interieurbouwer ben je verantwoordelijk voor het maken en monteren van veelal luxe maatwerk interieurs. Dat betekent dat nauwkeurig werken een voorwaarde is. En wanneer je ervaring hebt met een tekenprogramma is dat een pré.” Maar Beerdsen zoekt meer handige handen.

JUNIOR INTERIEURBOUWER ,,Een junior interieurbouwer is bij ons ook meer dan welkom. Ben je bijna klaar met je opleiding en ben je op zoek naar een leuke en afwisselende baan? Dan ben je welkom in ons team. We vinden het wel belangrijk dat je handig bent en al het nodige kan, maar dat je ook nog veel wil leren. Ook timmermannen met affiniteit met het fijnere werk, die de switch willen maken naar de interieurbouw, nodigen we uit om te solliciteren.”

Ben je gemotiveerd, precies, heb je technisch inzicht en wil je werken in een klein, betrokken team in een ongedwongen sfeer? Solliciteer dan naar een van beide functies of neem voor meer informatie contact op.

Solliciteren?
Neem contact op met Ronald Beerdsen van Beerdsen Interieurbouw & Keukens. Bellstraat 14 in Barneveld. T: 0342-424200 / (06) 51592997.
E: ronald@beerdsen.nl, www.beerdsen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie