Afbeelding
Pauw Media
Ondernemer in beeld

Hairstylist met indrukwekkende prijzenkast opent kapsalon in Barneveld

8 april 2021 om 07:02 Zakelijk

BARNEVELD Vincent Silvester is terug in Barneveld. En hoe. Sinds woensdag 3 maart heeft hij de deuren geopend van zijn trendy kapsalon onder zijn eigen naam: Vincent Silvester. Zowel dames, heren als kinderen kunnen bij de talentvolle hairstylist, colour specialist en make-up artist terecht. Met meer dan 25 jaar ervaring in het kappersvak zet hij de volgende stap in zijn toch al rijke carrière.

,,Ik ben terug in Barneveld, begint Vincent enthousiast te vertellen: ,,Aan de Schoutenstraat, waar ik nu mijn zaak heb geopend, ben ik een paar deuren verder geboren. Dus dat is op zich al gaaf. Na vele omzwervingen op kappers- en stylinggebied ben ik weer ‘thuis’.”

LOOPBAAN Vincent Silvester is een getalenteerd man. Zijn prijzenkast is indrukwekkend. En zijn staat van dienst is opmerkelijk te noemen: ,,Ik begon ooit mijn carrière bij Salon Voorveld in Voorthuizen. Daarna ging ik uiteenlopende uitdagingen aan. Ik volgde diverse opleidingen en trainingen in Nederland en won met mijn werk zowel de L’Oréal Colour Trophy en de TWIXX Award. In 2003 trok ik de stoute schoenen aan, reisde naar Londen en kwam terecht bij Toni & Guy, waar ik me opwerkte tot Creative Director en Senior Colour&Highlight Specialist.”

WAARDERINGEN Daarna maakte Vincent naam als freelance hairstylist en make-up artist voor diverse televisieprogramma’s en celebrities. Daarnaast werkte hij voor Sky News, BBC en ITV en ging avonturen aan in Parijs en Abu Dhabi. ,,En nu ben ik terug. Naast mijn eigen salon hier in Barneveld werk ik ook als Educator voor Sebastian Professional. Verder ben ik trots dat ik meerdere malen genomineerd ben voor prijzen als de Wella Trendvision Colour, Craft en Sebastian Editorial en de Coiffure Award. En dit jaar heb ik de Brons Award gewonnen voor Craft Artist.”

Sterker, Vincent kan al zijn talent in zijn nieuwe salon kwijt. Vincent: ,,De salon straalt een huiskamerachtige sfeer uit, compleet met een zitbank en een feature wall vol met afbeeldingen met een knipoog naar mijn eigen leven.” Het weerzien met Barneveld doet Vincent goed, benadrukt hij: ,,Ik zie al klanten in de stoel die ik pakweg 20 jaar geleden voor het laatst zag. Zo leuk.”

Openingstijden: Donderdag (10.00 – 22.00 uur), vrijdag (10.00 – 22.00 uur), zaterdag (09.00 – 17.00 uur). ,,Maak gerust een afspraak. Ik neem ruim de tijd voor een knip- of kleurbehandeling. Ik zie je graag bij mij in de stoel.”

Vincent Silvester. Schoutenstraat 88 2-D in Barneveld. T: 06-46466246 E: info@vincentsilvester.nl I: www.vincentsilvester.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie