Afbeelding
Aansteker

Extra bekendheid genereren voor je bedrijf? Deel bedrukte aanstekers uit

2 april 2021 om 11:44 Partnercontent

Het genereren van genoeg bekendheid - en dat op een positieve manier - is voor nagenoeg elke ondernemer een absolute topprioriteit. In die zin is het dus zaak om zo veel mogelijk mensen te laten doen weten van het bestaan van je organisatie. Een manier om dit voor elkaar te krijgen is om bepaalde handige producten te bedrukken met bijvoorbeeld de naam, het logo of de contactgegevens van je bedrijf. Je zou in dit kader voor bedrukte aanstekers kunnen gaan, want deze voldoen hoe dan ook aan de voorwaarde dat zo’n product nuttig moet zijn. Dit geldt zeker voor een stormaansteker, want stormaanstekers behoren zonder twijfel tot de meest krachtige en best werkende aanstekers die je kunt krijgen.

De naamsbekendheid onderhouden: essentieel voor elke ondernemer

Een set aanstekers laten bedrukken en deze vervolgens uitdelen is dus iets dat je doet om de naamsbekendheid van je bedrijf te laten toenemen. Het onderhouden van deze naamsbekendheid is namelijk een cruciale factor in het bestaan van een onderneming. Wanneer mensen namelijk bewust of onbewust de naam en de reputatie van je bedrijf opslaan in hun geheugens, dan is de kans ook meteen een stuk groter dat zij ooit een product of dienst bij je zullen afnemen. En als je vervolgens ook nog eens voor zorgt dat men tevreden is over wat je hebt geleverd, dan heb je er wellicht meteen een blijvende klant bij.

Zoek potentiële klanten en zakenpartners als ontvangers

Wanneer je een grote partij aanstekers hebt laten bedrukken, dan wil je deze natuurlijk het liefst uitdelen aan mensen die op zakelijk gebied waarde voor je zouden kunnen vertegenwoordigen. Het is hierbij logisch dat je op zoek gaat naar mensen die je op dit moment als potentiële klanten kunt beschouwen. Het zijn namelijk juist deze mensen van wie je hoopt dat ze in de toekomst daadwerkelijk klanten van je worden. Hiernaast zijn aanstekers in principe geschikt om als relatiegeschenk te verstrekken aan zakenpartners. Bedenk je hierbij alleen wel dat aanstekers redelijk bescheiden zijn als relatiegeschenk, zeker als je dit geeft aan een relatie met wie je dikwijls grote deals sluit. Een logische keuze zou dan bijvoorbeeld zijn om een aansteker deel te laten uitmaken van een groter pakket aan geschenken of een kerstpakket.

Beurzen, evenementen en sectorgerelateerde plekken

Vooral als je van plan bent bedrukte aanstekers uit te delen aan mogelijk toekomstige klanten is het de vraag op welke plekken je dit uitdelen gaat (laten) uitvoeren. Welnu, per sector kan het enorm verschillen welke plaats hiervoor het meest geschikt is. Over het algemeen kun je echter wel stellen dat een vakgerelateerde beurs altijd ideaal is, want hier lopen normaliter louter geïnteresseerden in jouw vakgebied rond. Je zou er hiernaast ook voor kunnen kiezen om op evenementen te verschijnen met je promoartikelen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie