Directeur Cornell Heutink (links) en hoofdredacteur Steef de Bruijn bekijken de eerste exemplaren van het gerestylde RD.
Directeur Cornell Heutink (links) en hoofdredacteur Steef de Bruijn bekijken de eerste exemplaren van het gerestylde RD. BDUprint

Jubileumeditie Reformatorisch Dagblad bij BDU in Barneveld

1 april 2021 om 17:21 Zakelijk

BARNEVELD Het Reformatorisch Dagblad bestaat vandaag - 1 april 2021 - precies vijftig jaar. Dat werd onder meer gevierd bij BDUprint in Barneveld, waar het RD zes dagen in de week wordt gedrukt. 

Hoofdredacteur Steef de Bruijn en directeur Cornell Heutink van de Erdee Media Groep ontvingen in de BDU-drukkerij de eerste exemplaren van het compleet gerestylde RD. Die kregen ze uit handen van algemeen directeur Jeroen Cnossen van de BDU.

HERDRUK EERSTE EDITIE De abonnees van het Reformatorisch Dagblad ontvangen vandaag hun vernieuwde dagblad én een herdruk van de eerste editie van precies vijftig jaar geleden, donderdag 1 april 1971. In zwart gedrukt op het grote dagbladformaat.

In vijftig RD’s zijn vanmiddag door Heutink en De Bruijn stickers met een handtekening geplakt. De abonnees die vandaag een krant met zo’n sticker in de bus krijgen, ontvangen een kleine attentie.

Van links naar rechts Steef de Bruijn, Cornell Heutink en Jeroen Cnossen.
De voorpagina van het gerestylde RD en een herdruk van de eerste uitgave van 1 april 1971.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie