Melanie Hendriks: ,,Zorgverleners die op zoek zijn naar een mooie professionele praktijkruimte kunnen bij De Zorgpraktijk terecht.''
Melanie Hendriks: ,,Zorgverleners die op zoek zijn naar een mooie professionele praktijkruimte kunnen bij De Zorgpraktijk terecht.'' Pauw Media
Ondernemer in beeld

De Zorgpraktijk heeft plek voor extra zorgverleners

29 maart 2021 om 15:16 Zorg

BARNEVELD De Zorgpraktijk Barneveld biedt heel veel zorg onder één dak. En dat is wel zo prettig en praktisch. Het mooie pand met de bijzondere uitstraling herbergt meerdere disciplines die elkaar aanvullen. In uw belang.

Melanie Hendriks, die zelf met haar eigen praktijk Ling Tai (acupunctuur) in De Zorgpraktijk is gevestigd, is blij met de locatie aan de Rozenstraat: ,,Het pand ziet er met de opvallende vorm aantrekkelijk uit. Het bestaat uit twee verdiepingen. De wachtkamer is royaal, de stoelen staan op ruime afstand van elkaar, een groot voordeel in deze coronatijd. Dat draagt bij aan vertrouwen en rust voor de bezoekers die hier voor uiteenlopende klachten en/of problemen bij de verschillende zorgverleners langskomen. Verder beschikken we over gratis parkeerplaatsen en twee invalideparkeerplaatsen.”
De Zorgpraktijk bestaat uit: Ling Tai (acupunctuur), Verloskundigenpraktijk Matea, Grol Orthopedische Schoentechniek, Praktijk H&N (Homeopathie en Natuurgeneeskunde), Psychodynamisch therapeut Jeroen Jansen, Saltro (bloedprikken en oogfoto’s) en Schmidt Medica (steunkousen).

TE HUUR Melanie: ,,Zorgverleners die op zoek zijn naar een mooie professionele praktijkruimte kunnen bij De Zorgpraktijk terecht. Er zijn nog ruimtes beschikbaar. Ideaal voor bijvoorbeeld starters of zorgverleners die uit hun jasje zijn gegroeid. Zowel fulltime als parttime zijn er opties tot huur. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.”

De Zorgpraktijk. Rozenstraat 1 in Barneveld. T: 06-15347172 (Melanie Hendriks). 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie