Miele-chef Aart Groeneveld.
Miele-chef Aart Groeneveld. ..
Recept van de maand

Gehaktballetjes met tray-bake groenten en zoete aardappel

26 maart 2021 om 14:50 Eten-en-drinken

BARNEVELD ,,Geen half werk leveren, dat is wat ik vanuit huis heb meegekregen’’, zegt Miele-instructiechef Aart Groeneveld. ,,Mijn vaardigheden als kok heb ik geleerd van Hans Bosmans. Tijdens schenk ik aandacht aan het feit dat de gerechten eenvoudig te bereiden moeten zijn in de thuissituatie van onze gasten. Daarbij geef ik de gasten mee om respect te hebben voor de ingrediënten die ze gebruiken en waar deze vandaan komen. Ik heb twee grote voorbeelden: Gary Rhodes en Gordon Ramsay.’’ Vandaag bereidt hij met u het recept van de maand: Gehaktballetjes met tray-bake groenten en zoete aardappel.


Boodschappenlijstje
12 gehaktballetjes van 40 gram per stuk h.o.h omwikkeld met bacon
500 gr zoete aardappel in blokjes
200 gram bloemkool roosjes
200 gram romanesco roosjes
12 bospeentjes geschild
2 rode uien grof gesneden
4 takjes tijm
1 tl gerookt paprika poeder
Evt. wat chili flakes
Peper en zout
Grieks yoghurt
Komijn
Citroenrasp
Olijfolie
Peper en zout

Aangeboden door Van Ginkel Keukens

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie