Een boek over zeepbellen, maakt u het mogelijk?

23 maart 2021 om 08:46 Lokaal Deel je nieuws

Meer zeepbellen de lucht in.

De bellenkunstenaar ‘BelleDame’ bent u wellicht al eens tegen gekomen ergens in Barneveld. Zij strooit zij in allerlei situaties grote zeepbellen in de lucht. Myra Steens, die achter dat personage zit, wil graag een bijzonder boek gaan maken. Zij zoekt hiervoor nog donateurs.

Het boek gaat over contact maken met allerlei doelgroepen met behulp van deze grote zeepbellen. Zoveel ontmoetingen, zoveel verhalen. In de tuin van Neboplus wist zij ondanks de afstand voor een hartverwarmend bezoek te zorgen. Samen met bijdragen van nog negen anderen die met hun verhalen tips en trucs bijdragen, willen wij er een prachtig boek maken. Van uw donatie kunnen wij de vormgeving en druk financieren.

Het boek kan dan al in de zomer van 2021 verschijnen! Het is belangrijk dat het er komt. Zodat de positiviteit die voortkomt uit dit boek iedereen weer kan inspireren. In ontmoetingen en in het buiten spelen, samen in beweging.

Een "doe-het-ook-lekker-zelf-boek". Je vindt er veel praktische tips en inspiratie. De zeepbellen hebben ook een leerzame kant voor de jonge of oudere onderzoeker.

Steun ons project ‘Bellenblaas-contact-boek’ op https://www.voordekunst.nl/projecten/11703

Een bezoek mogelijk maken bij uw organisatie of instelling is ook een mogelijkheid om zo bij te dragen. Plezier gegarandeerd. Zie de tegenprestaties. 

Tijdens de BeActive kwam ook logeerhuis QDreams uit De Glind even meedoen en genieten. Onbeperkt plezier.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie