Kapster Brenda van Bruksvoort in haar Bussalon.
Kapster Brenda van Bruksvoort in haar Bussalon. Pauw Media
Ondernemer in beeld

Creatieve kapster komt met Busssalon naar klanten toe

19 maart 2021 om 09:10 Zakelijk

KOOTWIJKERBROEK Een kapster die naar u toe komt in een heuse bus. Hoe origineel en praktisch is dat? Kapster Brenda van Bruksvoort kwam op het idee toen ze beelden zag van soortgelijke bussen in de Verenigde Staten. Toen dacht ze: dat wil ik ook. Zogezegd, zo gedaan. Sinds kort heeft ze haar eigen mobiele kapsalon: Bussalon.

De unieke mobiele kapsalon van Brenda is van alle gemakken voorzien, legt ze enthousiast uit: ,,Het is een moderne, professionele bus, compleet met stroom, watervoorziening en uiteraard een goede kappersstoel. Aan alles is gedacht.”

VOOR DE DEUR Het concept is slim bedacht, juist nu in coronatijd, waar afstand nemen en minder reizen steeds meer de norm zijn. Brenda: ,,Het is makkelijk voor de klanten als ik de bus vlak bij u woning kan parkeren. U hoeft dan zelf niet ver de deur uit. Bovendien bent u altijd de enige klant. Er zijn geen andere wachtenden. Ik neem echt helemaal voor u de tijd. “
Brenda heeft al een behoorlijke schat aan werkervaring, benadrukt ze: ,,Ik werk al 11 jaar in dit mooie vak. Met de Bussalon is een droom voor mij uitgekomen, en zet ik een nieuwe stap in het kappersvak. In mijn mobiele kapsalon zijn zowel dames, heren als kinderen welkom. En iedereen krijgt persoonlijk en eerlijk advies.”

CONTACT Wilt u zich ook laten knippen of een persoonlijke kleurbehandeling ‘voor de deur’? Neem direct contact op en maak een afspraak (telefoon, WhatsApp, e-mail), dan komt Brenda naar u toe. De Bussalon rijdt vooral in Kootwijkerbroek en directe omgeving.

Meer informatie via 06-21988395 of info@bussalon.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie