Afbeelding
Facebook / Veilig De Burgt
video

Auto-inbrekers opnieuw actief in Barneveld Zuid

8 maart 2021 om 16:04 Inbraak

BARNEVELD In de nacht van zondag op maandag hebben onbekenden geprobeerd autoinbraken te plegen in de Barneveldse wijk De Burgt. Twee koppels van twee personen probeerden tussen 2.00 en 4.00 uur BMW’s open te breken. In februari deden dezelfde mannen hetzelfde in de wijk Veller. Toen wisten ze te ontkomen. 

Zowel aan de Nederwoudseweg als het Beken-gebied in De Burgt waren de inbrekers actief, afgelopen nacht. Hiervoor hanteerden zij verschillende handelswijzen. Het afvangen van het signaal voor keyless-entry werd toegepast, maar ook het openen van de deur door een gat te maken in het linker portier. 

De mannen zijn vastgelegd op camerabeelden, waardoor duidelijk is dat het om dezelfde mannen gaat die in februari in Veller actief waren. Ze zouden dezelfde tassen bij zich hebben gedragen als destijds. Ook toen waren ze op zoek naar BMW’s. Op de beelden van de dashcam is te horen dat de mannen zich toegang tot de auto proberen te verschaffen. Zodra ze merken dat ze zijn gezien, rennen ze hard weg. De politie werd gealarmeerd en is op zoek gegaan naar de verdachten, maar wist niemand in te rekenen.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie