Van links naar rechts Kristan van Hierden, Thomas Swart, Dominique Surquin, Bram Van Den Hoven en René Surquin.
Van links naar rechts Kristan van Hierden, Thomas Swart, Dominique Surquin, Bram Van Den Hoven en René Surquin. Rin Hortulanus
Ondernemer in beeld

OPUS Personal Training: fitter worden met hulp van kampioenen

3 maart 2021 om 13:57 Zakelijk

BARNEVELD Herken je dit? Je wilt je fitter en beter voelen, sterker worden, afvallen of gewoon lekker fysiek bezig zijn. Juist nu, in coronatijd. Je doet thuis wel wat aan beweging, maar het ontbreekt aan professionele ondersteuning om echt resultaten te halen. De trainers van OPUS weten precies hoe zij hulp kunnen bieden.

Het team van OPUS bestaat uit vijf atleten en kampioenen die het klappen van de (sport)zweep kennen. Dominique Surquin, eigenaar en oprichter van OPUS Personal Training, over OPUS: ,,Wij zijn met onze sport- en wedstrijdachtergrond uitstekend toegerust om samen met jou de verandering teweeg te brengen die jij voor ogen hebt. Wij beschikken over zowel de knowhow, de passie als die bekende ‘stok achter de deur’.”

BARNEVELD OPUS beschikt over twee locaties: Barneveld en Amersfoort. Kristan van Hierden, marketingmanager en personal trainer: ,,We zijn de afgelopen jaren in Barneveld flink gegroeid. Met een ruimte van 300 m2 bieden we voornamelijk small group training, personal training en zelfs bedrijfstraining. Belangrijk hierbij is de persoonlijke maat. Afhankelijk van jouw doelstelling en budget stellen we een programma samen dat helemaal aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Ook hebben we twee keer per week BoksFit lessen, waarbij mensen in groepsverband met het verstand op nul ook lekker kunnen knallen. En is onze trainer René gestart met Taekwon-Do lessen voor kinderen vanaf 7 jaar.”

PARTNER Dominique: ,,Omdat we mede vanwege corona minder gebruik kunnen maken van onze grote ruimte, zoeken we voor de locatie Barneveld een partner. Dan denken we aan een massagepraktijk of een yogastudio. Op die manier helpen we elkaar. Een win-winsituatie. Neem gerust vrijblijvend contact op. Ook hebben we voor beide locaties een vacature voor een nieuwe trainer openstaan die terug te vinden is op de website. Dus als je van goeden huize komt, en je weet je te vinden in ons verhaal, neem dan contact met ons op”

REACTIES Kristan: ,,Het mooie is dat we lekker door kunnen trainen. Voor veel mensen is dit het enige uitje en de beste manier om nu toch fit te blijven.”

KICK Wil jij graag jouw sportdoel behalen? Neem dan contact op om te kijken hoe het team (Amersfoort en/of Barneveld) van OPUS kan helpen. En het kan gewoon, ondanks de lockdown. Doe je mee? Op de website vind je meer informatie. Of pak gewoon de telefoon.

OPUS Personal Training. Locatie Barneveld: Anthonie Fokkerstraat 63D. Locatie Amersfoort: Daam Fockemalaan 22 T: 06-29360298. E: info@opuspersonaltraining.nl I: www.opuspersonaltraining.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie