Afbeelding
..
Ondernemer in beeld

Nieuwe showroom en nieuwe naam: Gelderse Camper Centrale

10 februari 2021 om 08:03 Zakelijk

BARNEVELD Gelderse Caravan Centrale heeft vanaf nu een nieuwe naam: Gelderse Camper Centrale. Het Barneveldse bedrijf, dat al ruim 45 jaar bestaat, heeft besloten om zich volledig te richten op campers en laat daarom de caravans definitief achter zich. Maar er is meer nieuws te melden. Deze wijziging gaat gepaard met een nieuwe huisstijl, nieuwe website en een volledig verbouwde showroom.

Eigenaar Joop Koot over de ‘doorstart’ van zijn bedrijf: ,,Wegens veranderingen in de markt begonnen wij met de Gelderse Caravan Centrale in 2006 al na te denken over de volledige overstap naar campers. Door de jaren heen merkten we steeds meer dat de business verschoof van caravans naar campers. Ook beseften we dat campers beter bij ons als organisatie passen. Daarom kozen wij ervoor om na 14 jaar langzaam over te stappen op campers. En nu zijn we zover dat we alleen maar campers in onze showroom hebben en daar hoort natuurlijk een naamswijziging bij.”

UNIEK IN EUROPA De bedrijfsaanpassing is niet het enige waar de Barneveldse camperspecialist mee bezig is geweest, benadrukt Koot: ,,Zo hebben we een nieuwe huisstijl en website laten ontwikkelen. Ook is de showroom grondig verbouwd. En ons motto is en blijft: het hoeft niet groter, maar wel beter. Daarom hebben wij geïnvesteerd in een ongelooflijke upgrade van ons pand. Om inspiratie te krijgen, en ons goed voor te bereiden, bezochten we verschillende showrooms in het buitenland. We besloten drie stappen verder te gaan. We nodigden mensen van de fabriek uit om met onze plannen mee te kijken en zij waren erg onder de indruk. Hoe wij onze showroom inrichten, is uniek in Europa.”

SFEERBEELDEN Voelen, ervaren en beleven. In de vernieuwde showroom van de Gelderse Camper Centrale krijgen de camperliefhebbers daar alle tijd voor. ,,De Hymer en Bürstner campers komen nog beter tot hun recht door de belichting, nieuwe vloer en een met mos beklede wand. Ook zijn er veel sfeerbeelden te zien en is er een luxe koffiecorner. Als klanten op de reparatie van hun camper wachten mogen ze gebruik maken van speciale werkplekken die we hebben ingericht. Wij hebben er alles aan gedaan om camperliefhebbers hier alvast dat heerlijke, ontspannen vakantie- en reisgevoel te geven, met campers van topklasse.”

Neem vanwege de huidige coronamaatregelen contact op voor een persoonlijke afspraak in de fonkelnieuwe showroom aan de Anthonie Fokkerstraat 37.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie