Afbeelding
Veluwse Box

Veluwse Box verhuist naar Barneveld en wil menu uitbreiden

1 februari 2021 om 08:13 Zakelijk

BARNEVELD Chris Heimgartner uit Voorthuizen lanceerde twee jaar geleden de Veluwse Box, een maaltijdbox waarmee je eenvoudig lekkere en gezonde gerechten kunt maken. Inmiddels levert hij in de gemeenten Barneveld, Ede, Veenendaal en Nijkerk en heeft hij concrete plannen om verder uit te breiden.

Vijf dagen per week levert Heimgartner maaltijdboxen aan zijn klanten, gevuld met ingrediënten voor drie maaltijden. Vóór 20.00 uur besteld via Veluwsebox.nl is de volgende dag gratis thuisbezorgd.

Wat er op het menu staat, is elke keer weer een verrassing. ,,We kiezen voor groenten, vlees en aardappelen uit de buurt, heel soms vervangen we aardappels door pasta of rijst voor bijvoorbeeld risotto. En niet altijd de geijkte groenten, we variëren graag met ‘vergeten’ groenten en bijzondere recepten. Neem pastinaak, overheerlijk. Of gebakken in plaats van gekookte spitskool.”

CHEF-KOK Natuurlijk bepaalt ook het seizoen wat er in de box komt. Als voormalig chef-kok in verschillende restaurants weet Heimgartner waarover hij praat en geeft hij de recepten van de Veluwse Box figuurlijk en soms letterlijk een extra sausje. ,,Bijvoorbeeld jus van rode ui, port en honing, echt lekker.” Alle gerechten zijn na levering van de verse ingrediënten eenvoudig te bereiden.

VERHUIZEN In de komende maanden breidt Veluwse Box de dienstverlening uit. Begin maart verhuist de onderneming van Kootwijkerbroek naar de Anthonie Fokkerstraat in Barneveld. Na de verhuizing wil Chris zijn menu uitbreiden, waardoor klanten dagelijks uit meerdere gerechten kunnen kiezen, iets wat al langer op zijn wensenlijstje staat. De weekmenu’s worden gepubliceerd op de website van Veluwse Box. Wie zich inschrijft voor de nieuwsbrief krijgt 10 euro korting.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie