Afbeelding
Foto door form PxHere

Wijzonol verf kopen in plaats van verhuizen?

29 januari 2021 om 12:50 Partnercontent

De overspannen huizenmarkt maakt het niet makkelijk voor mensen die eigenlijk een andere woning willen. Ook de coronamaatregelen zijn voor veel mensen een belemmering bij het zoeken naar een andere woning, plannen van bezichtigingen of het daadwerkelijk verhuizen. Dat is de reden waarom veel mensen kiezen voor een andere oplossing. In plaats van verhuizen, pakken we de gereedschappen op en veranderen we onze huidige woning in een droomwoning. Wie op zoek is naar inspiratie, die kan terecht bij de Perfecte Verbouwing, een verbouwprogramma met Nicolette Kluijver. Of gewoon kijken op het internet natuurlijk, want inspiratie is tegenwoordig overal te vinden. Maar wat gaan we nou eigenlijk doen?

Grote klussen, kleinere aanpassingen of een likje verf

De geplande verbouwingen en aanpassingen zijn zeer uiteenlopend. Wanneer gekozen wordt voor een grotere verbouwing. Dan wordt er vaak direct gekeken naar verduurzaming. We kiezen namelijk graag voor duurzamer wonen (onder andere met het oog op de lagere maandlasten), maar we gaan niet specifiek verbouwen om de woning duurzamer te maken. Hebben we een verbouwing gepland, dán willen we wel naar de duurzamere oplossingen kijken aangezien het dan niet veel meer extra moeite is.

Bij grotere verbouwingen kan gedacht worden aan het creëren van een extra kamer voor het kind dat op komst is, zodat verhuizen niet langer noodzakelijk is. Of het maken van een hobbykamer nu er zoveel extra tijd is nu we zoveel tijd binnen doorbrengen. De grotere aanpassingen zijn vaak de oplossing om een noodzakelijke verhuizing niet langer noodzakelijk te maken.

In veel andere gevallen gaat het echter om het doen van kleine aanpassingen om het huis een andere uitstraling te geven. Bijvoorbeeld een andere indeling en een ander interieur voor de woonkamer. Een andere keuken met een kookeiland of het bouwen van een buitenkeuken. Het kunnen grotén kleine dingen zijn die ervoor zorgen dat de woning wel weer een thuis is.

Ben je van plan om met een kleiner budget aan de slag te gaan met je woning, om het weer een thuisgevoel te geven? Kijk dan eens naar Wijzonol verf. Met meer dan 1800 kleuren, onder andere te vinden bij Verfcompleet, heb je direct de mogelijkheid om de kleur te vinden die echt bij je past. Aangezien het hier ook nog eens gaat om duurzame verf met een schitterend effect, verhoog je hiermee de waarde van je woning ook nog eens. Praktisch wanneer je straks alsnog besluit te verhuizen en je jouw woning wilt verkopen.

Verbouwen in plaats van verhuizen dus?

Is de overspannen woningmarkt geen markt waarop jij een nieuwe woning wilt zoeken? Kijk dan eens naar de huidige woning en de mogelijkheden om deze te laten voldoen aan jouw eisen. Misschien voor een paar maanden, een jaar of wellicht nog veel langer!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie