Vakgarage Verheul aan de Dr. Willem Dreeslaan 30 in Barneveld.
Vakgarage Verheul aan de Dr. Willem Dreeslaan 30 in Barneveld. .
Ondernemer in beeld

Verheul sluit zich aan bij formule Vakgarage

29 januari 2021 om 08:03 Zakelijk

BARNEVELD Autobedrijf Verheul sluit zich medio maart aan bij de Stichting Vakgarage. Een landelijke garage formule waar al meer dan 300 garages bij zijn aangesloten. Met Vakgarage wil Autobedrijf Verheul de focus leggen op vier pijlers: marketing, inkoop, kwaliteit en training, kwaliteitsbewaking. Het betrouwbare universele Bovag garagebedrijf geeft vol gas.

Eigenaren Willem en Judith Verheul: ,,De garagewereld verandert sterk. De eisen worden hoger, de techniek van de auto is voortdurend in beweging. Daar moeten wij als universeel garagebedrijf op inspringen. We moeten ontwikkelingen goed blijven volgen om de kwaliteit te blijven waarborgen. Stichting Vakgarage biedt ons de handvatten om samen met andere universele garagebedrijven op te trekken.”

NETWERK Vakgarage staat voor kwaliteit en betaalbaar autorijden en is de enige écht onafhankelijke garageformule in Nederland. Met 326 Vakgarages in heel Nederland is de autobezitter verzekerd van een Vakgarage in de buurt, voor onderhoud en bijvoorbeeld de bandenwissel. Bent u onderweg en heeft u assistentie nodig, zoals een reparatie of dient er pechhulp aan te pas komen, ook dan is er een Vakgarage bij u in de buurt. Een uitgebreid netwerk dat zich inzet voor de wensen van de klant in alle facetten van mobiliteit, waaronder Private Lease voor de particulier of Full Operational Lease voor de zakelijke klant. We zijn er ook voor het onderhoud van uw leaseauto omdat wij partner zijn van LeaseProf.

CARWASH ,,Eén van de belangrijkste kenmerken verder is onze merk onafhankelijkheid. We blijven doen waar we al vijftien jaar bekend om staan: in- en verkoop, reparatie, APK, schadeafhandeling, aircoservice, storing analyse, pechservice, lease en we zijn dé Fordspecialist in de regio. Onze carwash is up to date. Onlangs is er een nieuwe Roll-Over geplaatst waardoor u een blinkend resultaat mag verwachten. Tip: neem een abonnement.”

,,We zijn blij dat ons bedrijf al aan alle voorwaarden voldoet om ons aan te mogen sluiten bij Vakgarage. De professionele werkwijze en kwaliteit kunnen we zo ook uitstralen, de klant weet wat je van een Vakgarage mag verwachten. De conclusie is dat Vakgarage bij goed bij ons past en wij bij Vakgarage.

Vakgarage Verheul. Dr. Willem Dreeslaan 30, 3771 RW Barneveld. T: 0342-414969. www.autoverheul.nl (Medio maart: www.vakgarageverheul.nl)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie