Afbeelding
Bram van den Heuvel

SSS speelt al om 16.00 uur tegen Lycurgus

22 januari 2021 om 10:37 Volleybal

BARNEVELD De competitiewedstrijd tussen Bielderman Koetsier/SSS en Lycurgus wordt morgen niet om 19.30 uur gespeeld, maar om 16.00 uur ’s middags. Dit is gedaan vanwege de avondklok die morgen ingaat. ,,Op deze manier is iedereen netjes op tijd thuis’’, aldus SSS-voorzitter Gepko Hahn.
Voor de tegenstander uit Groningen is dit geen luxe, want zij moeten nog een kleine twee uur in de auto voor de terugreis. Overigens had het duel reglementair wel in de avond gespeeld mogen worden, omdat het kabinet voor topsport een uitzondering heeft gemaakt.
,,Toch streven wij er naar om zolang de avondklok duurt de wedstrijden zo vroeg te spelen dat iedereen voor 21.00 uur thuis kan zijn’’, stelt Hahn. ,,Dat gaan we dus per wedstrijd bekijken.”
Bij de Barnevelders zit Hans Seubring opnieuw als coach op de bank. Volgens Hahn zal die situatie nog wel even aanhouden. Teammanager en oud-eredivisiespeler Guido Meijs zal Seubring nu ook tijdens de trainingen assisteren.
Vanwege de lockdown is er geen publiek toegestaan bij sportwedstrijden. Toch kunnen alle duels van SSS live gevolg worden via SSS TV. De stream is te vinden via: http://sss-Barneveld.nl/sss-tv. Hahn is erg trots op het mediakanaal van zijn club. ,,Vorige week hadden wij na Dynamo de meeste unieke kijkers van alle eredivisieclubs en dan hebben we de kijkers via YouTube niet eens meegeteld, want op die manier kun je de wedstrijd ook volgen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie