Afbeelding
Online marketing buerau CliQi

Hoe creëert u een professionele succesvolle linkbuilding strategie?

19 januari 2021 om 13:10 Partnercontent

Het creëren van een professionele linkbuilding strategie is voor iedereen mogelijk. Verrassend is dat vele bedrijven nog niet serieus hiermee aan de slag zijn gaan. Door het doen van een kleine investering kunt u de linkbuilding uitbesteden bij linkbuilding bureau CliQi, hierdoor wordt uw onderneming online gezet, online versterkt en groeien de resultaten aanzienlijk. 

Wat is linkbuilding eigenlijk? 

Linkbuilding is het organiseren van backlinks naar uw website waardoor een zoekmachine zoals Google uw website hoger zullen waarderen in de getoonde zoekresultaten.

Maar hoe?

Wanneer u het op de verkeerde manier toepast of met een verkeerde partij in zee gaat, betekent dit het lot van uw website en onderneming. Professionele linkbuilding is zeer effectief indien u een effectieve zoekmachine optimalisatie doorvoert. Echter linkbuilding uitbesteden bij CliQi levert in de praktijk een enorme toename van uw bedrijfsomzet op. 

Backlinks

Een linkbuilding strategie vindt o.a. plaats door het organiseren van verscheidene relevante links naar uw website, hierdoor gaat een zoekmachine als Google uw website beter ranken in de zoekresultaten. Online marketing bureau CliQi gaat u helpen bij het maken en kopen van sterke backlinks. Het kopen van links gebeurt door vooraf de kwaliteit ervan in kaart te brengen. Het lukraak kopen van links kan namelijk averechts werken. Door zorgvuldig en niet te snel te werk te gaan worden er links verzameld die qua inhoud relevant zijn en die niet alleen naar de homepage van uw website leiden maar ook naar andere pagina’s van uw online onderneming. 

Blogs

Het schrijven van blogs is een ding, het vindbaar maken van deze blogs is de doorslaggevende factor. CliQi gaat u helpen bij het vindbaar maken van deze zaken zodat meer lezers uw blogs lezen en doorverwezen worden naar uw onderneming.

Social media

Door social media kunt u blogs en overige interessante artikelen of weetjes delen die naar uw website zullen leiden. Linkbuilding bureau CliQi helpt u bij het kiezen van het juiste medium en welke boodschap op welk moment gepubliceerd wordt. Niet ieder kanaal is namelijk geïnteresseerd in dat specifieke blog of artikel. Voorbeeld hierbij is dat LinkedIn een heel andere intentie heeft dan Facebook. Linkbuilding uitbesteden bij CliQi zorgt ervoor dat alles op elkaar aansluit wat irritatie voorkomt.

Wat levert het op?

Uw onderneming ziet tijdens deze Corona crisis de omzet dalen en zet u met de rug tegen de muur. Dit is hét moment om hier verandering in aan te brengen en te investeren in een grotere online vindbaarheid en bereik. Met de juiste linkbuilding strategie van CliQi kunt u in relatief korte tijd mooie resultaten in Google teweeg brengen. De juiste linkbuilding strategie kan uw website een flinke boost geven. Alleen verwacht niet morgen meteen resultaat: met een gedegen linkbuilding strategie bij linkbuilding bureau CliQi zult u resultaat zien binnen een tot drie maanden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie