Afbeelding
Fruitbomen

Waar passie en kwaliteit elkaar ontmoeten

18 januari 2021 om 15:10 Partnercontent

Als je jouw tuin opnieuw aan het inrichten bent, heb je natuurlijk dromen en ideeën over hoe je nieuwe tuin eruit moet komen te zien. Je zoekt naar de mooiste planten met bloemen in schitterende kleuren en je kiest mooie groene planten. Ook laat je je tuin betegelen met mooie tegels of klinkers en je laat een heerlijke zachte groene grasmat aanleggen. Maar kies ook voor mooie bomen in je nieuwe tuin, zodat je door de hoogte ook een mooi perspectief in je tuin krijgt. Ook met bomen kun je alle kanten op, zeker met de verschillende boomsoorten van Bomendael. Zo ontstaat er precies de tuin die je voor ogen had!

Fruitbomen en meer

Dankzij de jarenlange ervaring van Bomendael kun je bij ons kiezen uit verschillende boomsoorten. Of je nu kiest voor fruitbomen die in het voorjaar gehuld zijn in prachtige bloesem of dat je gaat voor bijzonderdere meerstammige bomen; bij onze kwekerij in Opheusden vind je altijd mooie bomen voor in je nieuwe achtertuin. Wij vertellen je graag wat meer over de achtergrond van de bomen uit onze eigen kwekerij, want achter onze meerstammige bomen en fruitbomen zit een b(l)oeiend verhaal.

Onze fruitbomen en andere bomen worden al jarenlang zelf geënt

Al sinds 1995 kweken wij met veel passie de mooiste bomen van hoge kwaliteit. Door onze passie voor fruitbomen, die wij zelf enten, is ook het fruit van de bomen van zeer hoge kwaliteit. Dat is wat ons bedrijf kenmerkt: kwaliteit én passie. Deze passie zie j dan ook terug in onze bomenpracht en proef je terug in het heerlijke fruit dat onze gepassioneerde experts al jarenlang enten. Natuurlijk zorgen zij er ook voor dat onze meerstammige bomen er schitterend uitzien en van uitstekende kwaliteit zijn.

Kom je inspiratie opdoen?

Kom gezellig langs om inspiratie op te doen of advies te krijgen over bomen in jouw tuin. De boomkwekerij is geopend van maandag t/m zaterdag. Onze boomspecialisten staan voor je klaar om je te helpen! Klik hier voor de website

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie