Van links naar rechts: Jan en Natasja Dik en nieuwe eigenaar Zoë Ariens.
Van links naar rechts: Jan en Natasja Dik en nieuwe eigenaar Zoë Ariens. Eigen foto

Tandartsenpraktijk Dik verder als Mondzorg Schaffelaar

15 januari 2021 om 13:33 Zakelijk

BARNEVELD De 28-jarige tandarts Zoë Ariens neemt vanaf 1 februari Tandartsenpraktijk Dik in Barneveld over. De praktijk aan de Hugo de Grootlaan krijgt dan een nieuwe naam: Mondzorg Schaffelaar.

Zoë Ariens, die in Voorthuizen woont, is tweeënhalf jaar geleden afgestudeerd als tandarts en was de afgelopen twee jaar actief in de praktijk als tandartsmedewerkster.

Tandartsenpraktijk Dik bestaat al 55 jaar en is nu nog eigendom van Jan en Natasja Dik. ,,Jan en Natasja hebben besloten om op het hoogtepunt van hun carrière als praktijkhouders het stokje over te dragen’’, meldt de praktijk in een mailing. ,,Zij blijven beiden werkzaam in de tandartsenpraktijk, maar krijgen op deze manier de kans om zich ook op andere vlakken te ontwikkelen. Jan blijft met veel plezier zijn werk als tandarts-implantoloog uitvoeren en Natasja ondersteunt achter de schermen in de praktijkvoering. Zoë zal de praktijk met veel zorg voortzetten.’’

Het team van de Barneveldse praktijk bestaat uit vier tandartsen, vier mondhygiënisten, twee preventie-assistenten en acht medewerkers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie