,,Door de huidige maatregelen kan onze zaak zelf nog niet open maar hebben we wel een uitgebreide menukaart samengesteld om af te halen.''
,,Door de huidige maatregelen kan onze zaak zelf nog niet open maar hebben we wel een uitgebreide menukaart samengesteld om af te halen.'' Pauw Media
Ondernemer in beeld

Afhalen & to go bij nieuw Pannenkoekenhuis Schaffelaar in Barneveld

15 januari 2021 om 10:14 Zakelijk

BARNEVELD Het is zover. Na een intensieve voorbereidingstijd is de oude veldschuur op het Schaffelaar Erf omgetoverd tot Pannenkoekenhuis Schaffelaar. Sinds begin januari is het sfeervolle restaurant geopend. Vanwege de coronamaatregelen zijn de deuren nog niet daadwerkelijk geopend, maar is er wel ruim de gelegenheid om gerechten af te halen. Pannenkoekenhuis Schaffelaar is klaar voor ‘afhalen & to go’.

Eigenaresse Delia van den Brandhof is tevreden: ,,Ondanks de coronacrisis zijn we eind vorig jaar begonnen met de voorbereidingen om de oude veldschuur om te bouwen naar een volwaardig pannenkoekenhuis, geschikt voor 130 gasten. En dat is gelukt. Door de huidige maatregelen kan onze zaak zelf nog niet open maar hebben we wel een uitgebreide menukaart samengesteld om af te halen.”

AFHAALMENU Aan vindingrijkheid en originaliteit geen gebrek bij Delia en haar team. Het afhaalmenu bestaat uit diverse lunchgerechten, voorgerechten, hoofdgerechten, desserts, een kindermenu en pannenkoekensushi. Delia; ,,Daarnaast beschikken we over een smaakvol to go menu dat onder andere bestaat uit een soep, poffertjes, opgerolde pannenkoeken en verse broodjes.”

PANNENKOEKENSUSHI De pannenkoekensushi valt direct op en is natuurlijk een knipoog naar het restaurant zelf: ,,Op die manier kunnen klanten vast wennen aan onze keuken. Pannenkoekensushi betreft pannenkoeken rolletjes met bijvoorbeeld aardbei, speculaas, banaan, peer en oreo. We geven bakjes chocoladesaus mee die je thuis kan opwarmen.”

WANDELAARS Daarnaast is het mogelijk om een portie poffertjes of een opgerolde pannenkoek ‘uit het vuistje’ ter plaatse op te eten of om een kop koffie, thee of warme chocolademelk te nuttigen. En dat kan hier prima. Juist op het Schaffelaar Erf waar veel mensen met kinderen wandelen. ,,Poffertjes en pannenkoeken zijn het lekkerst als je ze direct opeet is onze ervaring. En dat raden wij dan ook aan.”

Pannenkoekenhuis Schaffelaar is voor afhalen & to go geopend van woensdag tot en met zondag (10.00 – 19.00 uur). Voor bestellingen graag eerst van tevoren bellen. Delia: ,,Wij zijn er ondanks de coronacrisis in geslaagd een mooi pannenkoekenhuis op het Schaffelaar Erf neer te zetten. En daar zijn we trots op. Iedereen is van harte welkom.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie