Eigenstijl Wonen in Barneveld zoekt versterking.
Eigenstijl Wonen in Barneveld zoekt versterking. Nanette de Jong Fotografie
Werk in de regio

Eigenstijl Wonen zoekt magazijnmedewerker

14 januari 2021 om 10:02 Economie

BARNEVELD Eigenstijl Wonen zoekt per direct een enthousiaste magazijnmedewerker. Vanwege de toenemende vraag kan het team van Eigenstijl Wonen handige en sterke handen goed gebruiken. Wilma van Ginkel: ,,Vorig jaar hebben we onze winkel verbouwd, waardoor er meer aanbod is. En dat merken we. Ook online neemt de vraag toe.”

Het tienkoppige team van Eigenstijl Wonen is er maar druk mee. En dat is ook niet zo verwonderlijk. Ga maar na. De eigentijdse en sfeervolle interieurzaak beschikt over een showroom van meer dan 8000 producten. De praktisch ingestelde interieurstylisten helpen je graag verder met het maken van jouw keuze, zowel telefonisch, via e-mail of via beeldbellen. De stylisten geven woonadvies ‘op afstand’, maar toch dichtbij. Bovendien is er voor elke portemonnee wel wat te vinden bij Eigenstijl Wonen.

TAKEN Wilma: ,,Om ons team te versterken en aan de steeds meer toenemende vraag te voldoen zoeken we een magazijnmedewerker (fulltime, 36-40 uur). De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: orders verzamelen en inpakken, goederenontvangst en ontvangst controle, inruimen goederen, voorraadcontrole/bewaken. Daarnaast zal de nieuwe medewerker bestellingen met onze eigen bus rond gaan brengen. Daarom is een rijbewijs van belang. Als het extra druk is steken we onze handen allemaal uit de mouwen. We zijn een team, we helpen elkaar. Belangrijk is verder dat je in staat bent dit soms fysiek zware werk te doen. Verder vinden we klantgerichtheid ook erg belangrijk omdat dat aansluit bij onze filosofie.”

WEBSHOP Eigenstijl Wonen telt drie verdiepingen met uiteenlopende stijlen die bovendien goed met elkaar te combineren zijn. Van industrieel, vintage, modern, landelijk en meer. De Barneveldse interieurzaak is the place to be voor lampen, meubels, woonaccessoires en professioneel styleadvies.

Wilma: ,,Onze webshop zeer uitgebreid. Vind je toch niet direct wat je zoekt? Geen probleem. Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan leveranciers. Vraag gerust naar de mogelijkheden.”

Interesse in deze leuke uitdaging bij Eigenstijl Wonen? Stuur dan een e-mail of bel Wilma van Ginkel (0342-414021) 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie