Artistieke impressie van een van de recreatiewoningen die bouwbedrijf Van de Kolk realiseert op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen.
Artistieke impressie van een van de recreatiewoningen die bouwbedrijf Van de Kolk realiseert op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen. Eigen foto

Zorgeloos investeren met vast rendement

2 mei 2018 om 17:30 Advertorial_2

VOORTHUIZEN Vijf procent rendement in de eerste vijf jaar. Dat leveren de recreatiewoningen die bouwbedrijf Van de Kolk bouwt op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen gegarandeerd op. Door het zogeheten hefboomeffect kan de opbrengst bij financiering zelfs hoger zijn dan wanneer voor de aankoop uitsluitend eigen vermogen wordt aangewend. Deze op traditionele wijze gebouwde vakantievilla's voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit en staan op eigen grond. In alle opzichten vormen ze een aantrekkelijke investering.

Op dit moment nadert de bouw van de eerste twaalf luxe villa's de voltooiing en vanaf 8 juni worden ze verhuurd. Deze eerste serie vakantiewoningen geeft een beeld van de verschillende typen die de komende tijd op het park worden gebouwd. Samen maken ze deel uit van de eerste fase van de in totaal 92 recreatievilla's die Van de Kolk realiseert op Vogelveld, een premium locatie binnen De IJsvogel. Na het hoogseizoen volgt in september de bouw van de tweede fase, die 25 woningen omvat.

BELEGGINGSOBJECT Niet alleen staan deze luxe vakantiewoningen aan de rand van De IJsvogel garant voor een onbezorgd verblijf in een aantrekkelijke en comfortabele omgeving, ook vormen ze een degelijk investeringsobject. Door het eigentijdse ontwerp, de unieke locatie en de talrijke voorzieningen op het park zijn de woningen interessant voor zowel zakelijke als particuliere beleggers.

Bij elkaar gaat het gaat om 52 twee-onder-een-kappers, 36 drie-onder-een-kappers en 4 geschakelde groepsaccommodaties, met een capaciteit die uiteenloopt van 4 tot 24 personen. De recreatievilla's worden gebouwd op kavels van circa 300 vierkante meter. Verhuur is verplicht, maar daar heeft de eigenaar geen omkijken naar, mede doordat de woningen verhuurgereed worden opgeleverd. Ook de schoonmaak wordt volledig uit handen genomen, terwijl het rendement onder de streep hetzelfde blijft. Daarnaast is het mogelijk om zelf van de woning gebruik te maken.

Nu de marktrente laag is, hebben veel mensen belangstelling voor een investering in een vakantievilla. Inmiddels zijn de eerste elf objecten verkocht. Wie interesse heeft voor deze belegging kan op 2 juni van 10 tot 14 uur en op 3 juni van 13 tot 15 uur zelf een kijkje nemen op Plan Vogelveld aan de Apeldoornsestraat, naast de ingang van De IJsvogel, in Voorthuizen.

www.vogelveld.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie