Voedselbank Barneveld
Voedselbank Barneveld Hervormde Gemeente Barneveld

Inzameling voor de Voedselbank op zaterdag 2 januari

30 december 2020 om 23:33 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Wellicht heeft u onlangs in de krant berichten gelezen over onnodige miljoenen die door de regering aan de Voedselbanken zijn verstrekt. Als Diaconie van de Hervormde Gemeente Barneveld willen we hier graag duidelijk over zijn. Stichting Hulp aan Elkaar is een lokale, zelfstandige stichting die de allerarmsten voorziet in voedsel, kledij en een luisterend oor. De in de media genoemde gelden zijn verstrekt aan Voedselbanken Nederland, een landelijke organisatie waar de Stichting Hulp aan Elkaar wel mee samenwerkt (om te voorkomen dat er voedsel wordt verspild), maar geen financiële ondersteuning van krijgt.

Stichting Hulp aan Elkaar is en blijft sterk afhankelijk van inzamelingen zoals deze maandelijks door de kerken in Barneveld gedaan worden. We zamelen dan specifiek levensmiddelen en producten in die (te) weinig van de vaste leveranciers worden ontvangen.

Dus laat u door berichten niet op het verkeerde been zetten, maar blijft u alstublieft Stichting Hulp aan Elkaar in Barneveld ondersteunen. Juist in deze tweede lockdown blijft onze inzet als christenen van groot belang. We gaan dan ook zeker door met onze maandelijkse inzamelingen!

Graag roepen we u daarom op om op zaterdag 2 januari a.s. iets van de volgende levensmiddelen bij de Goede Herderkerk te brengen. De inzameling is van 9.00 tot 12.00 uur. Er is op dit moment vooral behoefte aan koffie, toiletpapier (4-rol), soep en houdbare melk.

Namens de Stichting Hulp aan Elkaar en de Hervormde Diaconie hartelijk dank!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie