Late tegentreffer hakt erin voor Renswoude

7 april 2018 om 19:35 Sport/sport

RENSWOUDE ,,Dit hakt er even in." Dat stelt trainer Jan van den Heuvel na de 2-3 nederlaag van Renswoude tegen concurrent VSCO'61. Het winnende doelpunt werd in de 92e minuut gescoord, nadat de Kraaien een minuut eerder zelf dichtbij de 3-2 waren.

Aanvankelijk was er geen vuiltje aan de lucht voor Renswoude. Via Mauro Aalders werd het 1-0, terwijl er genoeg kansen waren op een tweede treffer. ,,Als het gaat om kansen afmaken, hebben we onszelf zeker in de eerste helft tekort gedaan", stelt Van den Heuvel vast. VSCO'61 kwam vlak voor rust 'uit het niets' op gelijke hoogte en ging na rust op die voet verder. ,,Zij kwamen een stuk sterker uit de kleedkamer en scoorden 1-2."

Renswoude hervond zichzelf weer en via Jorino Kleijn werd de gelijkmaker op het bord gebracht. De remise ging echter niet door na de bizarre slotfase. Door de nederlaag loopt het verschil naar de veilige elfde plek op tot 4 punten. ,, ,,Dit is mentaal zwaar. De druk op ons wordt groter, maar er zijn nog zes wedstrijden te gaan. We zullen er volgende week weer staan", aldus Van den Heuvel.